Invitasjon til MUSS-konferansen

Invitasjon til 12. Nasjonale forskningskonferanse- muskelskjeletthelse (MUSS)

Sted: Comfort hotel Runway, Hans Gaarders vei 27, Gardermoen
Tid: 16.-17. november 2023

Bli med på vår tverrfaglige konferanse med to innholdsrike dager med spennende foredrag. Tema på årets konferanse er forebygging med fokus på arbeid og fysisk aktivitet, forskning i primærhelsetjenesten, muligheter ved registerforskning, samt komorbiditet knyttet til ulike muskelskjelettplager. I tillegg er det  frie foredrag og postere som viser fersk forskning og dekker flere områder av muskelskjeletthelsefeltet.

Konferansen er aktuell for forskere, helsepersonell, brukere, klinikere og andre som er interesserte i muskelskjeletthelse. Deltakelse på konferansen gir deg en mulighet til nettverksbygging og til å bli inspirert av andre som deler din interesse for feltet.

Abstrakt til fire foredrag og/eller posterpresentasjon
Du er velkommen til å sende inn abstrakt til frie foredrag og/eller posterpresentasjon. Abstrakt sendes til limped@ous-hf.no innen 19. september 2023. Vi ønsker sammendrag fra studier i alle faser - fra planlagte prosjekter til publiserte arbeider. Slik får vi vist hverandre forskningen som foregår i feltet.

Påmelding 

Meld deg på via følgende lenke: https://www.trippus.net/muss23/deltaker

For mer informasjon om konferansen, godkjente kurspoeng, påmelding og innsending av abstrakt, se: www.muss.no. Websiden oppdateres fortløpende.

Vi ønsker at så mange som mulig deltar på konferansen. Det er derfor fint om du kan sende e-posten videre til andre aktuelle forskere/forskningsmiljøer innen feltet.

Vi håper du har anledning til å bli med på konferansen!

 

Med vennlig hilsen,

Nasjonalt forskningsnettverk for muskelskjeletthelse (MUSS) og Rådet for muskelskjeletthelse (RMH)  

v/ John-Anker Zwart, Kjersti Storheim, Margreth Grotle, Nina Brynjelsen, Amy Martinsen og Linda M. Pedersen.

For mer informasjon ta kontakt med Linda M. Pedersen

e-post: limped@ous-hf.no, tlf.nr: 23016171/91106219