Ny nettansvarlig

DNP har fra 1 november ny nettansvarlig: Ok Målfrid Mangrud. Det er store sko som skal fylles, men med nyervervede redigeringskunnskaper og tips og hjelp fra medlemmene kan det fort går bra.
Portrett_Ok_Målfrid_Mangrud
Ny nettansvarlig: Ok Målfrid Mangrud Foto: Tjelde foto

1. november overtok jeg, Ok Målfrid Mangrud, stafettpinnen som nettansvarlig for DNP. Det er store sko som skal fylles etter Cecilie Alfsen, en meget dyktig og aktiv nettredaktør. Jeg håper at nettsiden fortsatt vil være et sted landets patologer vil bruke aktivt for å finne nyheter om patologifaget.

Etter noen startvansker med redigeringstilgang, er jeg nå i gang med enkle oppdateringer. For øyeblikket får jeg ikke lagt ut kurspresentasjoner, men det vil komme beskjed når disse legges ut. (F.eks. fra høstens placentakurs.) Vil også prøve å få oppdatert kursoversikten slik at dette igjen kan bli en side hvor man raskt kan få oversikt over aktuelle kursmuligheter.
Adresselisten har blitt overført til meg slik at dere nå mottar nyhetsbrev fra dnp.nett@gmail.com (i stedet for fra Cecilie sin epostadresse). Håper at alle epostadressene er korrekt overført, men hvis det er noen som ikke mottar epost, si fra. Og tips gjerne aktuelle kollegaer om epostlisten. 

Tips om saker, kurs og annet mottas med stor takk. Send gjerne en epost til dnp.nett@gmail.com