Norsk cardiologisk selskap

Eldre artikler

Derfor er jeg lege - Legeforeningens gull

15. november 2018
- Jeg har vært engasjert i fagmedisinsk arbeid siden 2000. Jeg kommer fra en aktiv fagmedisinsk forening, hvor jeg ble valgt til leder i 2005. Samme år ble jeg valgt inn i FaMe, fagaksens landsstyredelegasjon, sier Cecilie Risøe, seksjonsoverlege, kardiologisk avdeling, Rikshospitalet, Oslo universitetssykehus.

Oppdaterte retningslinjer

21. mai 2017
Følg med på Kvalitetsutvalgets vurdering av retningslinjene fra ESC som publiseres i Hjerteforum. De legges ut fortløpende under "Retningslinjer" i menyen øverst.

Derfor er jeg lege - Stolt kardiolog

21. juni 2016
Jeg har en vag følelse av at drømmen om legeyrket startet da jeg som åtteåring ble operert, men i ettertid er jeg litt usikker på akkurat det, sier Thor Edvardsen, avdelingsleder, Kardiologisk avdeling, professor II, OUS og Universitet i Oslo.

Kardiologiske metoder 2014

03. desember 2014
Kardiologiske metoder 7. utgave 2014 finner du her

Det norske hjerte, Norsk Kardiologis historie

25. februar 2012
Boken er ikke lenger til salgs, men dere kan lese den her!

GUCH - Norsk barnelegeforening

14. februar 2012
Norsk Barnelegeforening har en egen web-side om kongenitte hjertesykdommer, som innkluderer GUCH. Dere finner siden under www.guch.info

Marker medlemsskapet med NCS´ pin

20. oktober 2011
NCS´ eksklusive pin/jakkemerke er noe alle medlemmer av Norsk Cardiologisk Selskap bør ha. Bestillingsinformasjon finner du her. Kun 40,- per stykk (+ porto). Les mer her!