Opioidbehandling i graviditeten: Nasjonal Konsensus-konferanse

Hva er forsvarlig? Hvilke retningslinjer skal vi følge? Dette bestemmer konsensuspanelet etter konferansen i juni. Du kan delta.
drugspregnancy2small
Konsensuskonferanse om bruk av opioider i graviditet

Helsedirektoratet inviterer et bredt spekter av fagfolk, politikere, pasienter og journalister til denne konferansen som holdes fra 13.-14. juni 2017 på Holmenkollen Park Hotell. Tema er medisinske, legale og etiske forhold rundt opiatbruk og LAR i svangerskap.

Det er lagt opp til faglige foredrag som blir holdt av eksperter i feltet og som varer 20 minutter. Etter hvert foredrag har publikum og den nasjonale konsensus-gruppen mulighet til å stille spørsmål. Etter konferansen skal den nasjonale konsensus-gruppen ta stilling til definerte spørsmål, for eksempel om dagens retningslinjer må endres eller hvilke behandlinger som kan anses som trygge. Fullstendig oversikt over alle spørsmål som skal behandles finner du i programmet til konferansen.

Den nasjonale konsensus-gruppen tilhører blant annet en neonatolog, jurist, allmennlege, barnepsykolog, medlem av LAR-nett Norge, en representant for barneinteresser, en filosof og Johanne Sundby, som er gynekolog og professor i global health.

Påmeldingsfrist er den 5. Mai, meld deg på her. Program finner du her.