Ortogeriatrisk vårmøte 2024

FFN Norge arrangerer nok en gang Ortogeriatrisk vårmøte på Oslo Plaza. Et tverrfaglig møte med solid faglig innhold for alle yrkesgrupper som behandler lavenergibrudd-pasientene. Hold av datoen 21.mai, lenke til påmelding finner dere litt lengre ned på siden!

Invitasjon til Ortogeriatrisk Vårmøte 2024:

VELKOMMEN TIL ORTOGERIATRISK VÅRMØTE 2024!

Årets møte finner sted Tirsdag 21. mai 2024 på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo «Oslo Plaza» og varer fra kl 10-17.30 med eget frokostsymposium arrangert av UCB og Amgen fra kl 09-10 for de som vil ha ekstra mye ut av dagen.
 
Programmet byr på interessante plenumsforedrag og mindre parallellsesjoner for diskusjon og interaksjon.
Bjarke Viberg, ortoped fra Odense og professor ved Syddanske Universitet, snakker om behandling av overarmsbrudd hos eldre og hvordan vi kan bedre overgangen fra sykehus til kommune for pasienter med hoftebrudd. Anette Hylen Ranhoff vil oppdatere oss på det siste innen ortogeriatri.
I tillegg inneholder programmet «avansert» osteoporosebehandling, behandling av brudd i overekstremiteten hos eldre samt sårbehandling og forebygging av ortopediske infeksjoner.

I parallellsesjonene blir det mulighet for å diskutere hvordan man kan implementere kvalitetsforbedringsarbeid i egen avdeling, samt erfaringer med FLS og rehabilitering.
 
Møtet har plass til 220 deltakere og det er «førstemann til mølla». Deltakeravgiften er NOK 1200,- ved påmelding før 1. mai og inkluderer lunsj, kaffe og forfriskninger i pausene. Ved påmelding etter 1.mai er prisen NOK 1400,- 


Følg lenken for påmelding: https://www.ksci.no/events/ffn-ortogeriatrisk-varmote-2024/home/
 
Vi håper å se dere i Oslo 21.mai!


Hilsen
Lene Solberg
Leder FFN Norge