Ortogeriatrisk Vårmøte 2020

Suksessen fra 2018 og 2019 skal gjentas!
FNN logo
FNN logo

Nå er det endelig klart for påmelding til FFN Norges Vårmøte på Radisson Plaza i Oslo den 7. mai. Vi har som vanlig det aller beste av norske og internasjonale forelesere med nytt og nyttig i perioperativ behandling, kirurgi, rehabilitering og forebygging.

Hannah Seymour fra Australia skal snakke om eldre med andre brudd enn hoftebrudd. Thomas Jackson fra England skal snakke om delir (og det skal Bjørn Erik Neerland fra Oslo også) Andre temaer: Smertebehandling, kirurgi ved lårhalsbrudd, kompresjonsbrudd i ryggen, oppstart og oppfølging av osteoporosebehandling, ernæring og tverrfaglig samarbeid og organisering.

Det blir symposier om rehabilitering, om systematisk osteoporosearbeid/FLS, om ankelbrudd hos eldre og om utfordringer på sengepost. Blant de norske foreleserne nevner vi i fleng: Anette Hylen Ranhoff, Jan-Erik Gjertsen, Johan Ræder, Anette Wikerøy, Ingvild Hestnes, Brita Stanghelle, Tove Borgen, Mone Nordal, Lene Solberg, Ingvild Saltvedt og Lars Gunnar Johnsen. Vi inviterer også til "Frokostseminar" fra 09.00 til 10.00 med faglige bidrag fra våre sponsorer. Selve møtet er fra 10.00 til 17.00.

Føler du deg av og til litt alene som forkjemper for eldre med brudd der du jobber: Kom og hør på (og snakk med) entusiaster som har gått samme vei som deg, og del og diskuter suksesser og ikke fullt så vellykkede ting med likesinnede! Vi har satt sammen en dag vi selv har lyst til å være med på.

Egenandelen (betales ved påmelding) er i år 600,- inkludert lunsj og pausemat. Påmeldingen: Gå inn på deltager.no og søk Ortogeriatrisk Vårmøte, eller klikk: https://www.deltager.no/ortogeriatrisk_varmote_2020_07052020