Norsk radiologisk forening

Fag- og utdanningsstoff fra Noraforum

CT-kurs i Larvik

Sykehuset i Vestfold holder igjen sitt skandinaviske CT-kurs 23.- 25.01.2019. LiS Hanne Skaar ved samme sykehus forteller hva neste års deltakere har i vente.
12. september 2018
Hanne Skaar
Hanne Skaar

De siste tre årene har jeg vært heldig deltaker ved det internasjonale CT kurset i Larvik. Årets invitasjon mottas med minst like stor nysgjerrighet og entusiasme som de foregående årene, ikke rent tilfeldig. Arrangørene for dette kurset hever nemlig standarden og kvaliteten år etter år, både faglig og sosialt. Kurset overrasker stadig.

Hva venter deg egentlig?

Internasjonale foredragsholderne med stor faglig tyngde i møte med et fast panel moderatorer av eldre svenske anerkjente professorer innenfor radiologi. Høy faglig standard med rom for diskusjon kombineres med stadig økt kvalitet på tilpasset underholdning.

Dette skaper en fin plattform for læring og engasjement. Kurset har som mål å være relevante for både radiologer og radiografer på ulike nivåer. Vår avdeling ved Sykehuset i Vestfold har sammen høstet lærdom og fått innspill til faglig diskusjon etter tilegnet kunnskap fra kurset.

I tillegg avholdes årets kurs på norges flotteste spahotell, Farris Bad. Hotellet huser mange gjester og byr på en innbydende spaavdeling og god mat i fantastiske omgivelser i vannkanten sentralt i Larvik. Det sprudlende underholdningstilbudet som venter oss på festmiddagen når stadig nye høyder og skaper en intim atmosfære. På denne måten legges det opp til nettverksbygging med kollegaer,også langt utenfor skandinavias grenser.

Kurset vil gi deg en god motivasjon for arbeidsåret 2019.

Vel møtt.

LiS, Sykehuset i Vestfold, Hanne Skaar