Finnmark legeforening

Lokalforening

Aktuelt

Helsepolitisk konferanse

09. april 2014
14. - 16. oktober blir det spennende helsepolitisk konferanse ombord på MS Finnmarken. Her blir det debatt om rus/psykiatri, unyttig behandling, nasjonal sykehusplan og dennes mulige konsekvenser for Nord-Norge. For å nevne noe.

Gode debatter på årsmøtet

09. april 2014
Årsmøtet i Karasjok i begynnelsen av april hadde godt oppmøte.Framtidas legevaktstruktur i Finnmark og forslag om nedleggelse av abortnemnden i Finnmark var oppe til debatt. Årsmøtekurs var emnekurs i farmakologi.

Prydz årets Finnmarkslege

11. november 2013
Peter Prydz ble 7. november kåret til årets Finnmarkslege. Prisen består av et skjold og ble høytidelig overlevert under kurset "Hvordan bygge en god lege" hvor Peter var foreleser og medarrangør.

Medlemsmøte i Kirkenes

01. november 2013
I forbindelse med veiledningskurset inviterer Finnmark Legeforening til medlemsmøte på Rica hotell i Kirkenes 7.11. Hit kommer også Anne Grethe Slåtten fra Helsedirektoratet for å orientere om den nye turnusordningen.

Helsepolitisk mangfold på Hell

18. september 2013
En legerolle for fremtiden, forsvarlig arbeidsmiljø, helsefarlig IKT og samhandlingsreformens oppgaveoverføring var blant temaene som ble diskutert da tillitsvalgte fra Nord-Norge og Midt-Norge var samlet til helsepolitisk konferanse på Hell i september.

Flott åpningsdag i Alta

05. juni 2013
Maddji åpnet landsstyremøtet med vakker samisk sang og joik. Fremtidens sykehus var tema for helsepolitisk debatt, og lokal småmat og elvesafari i Sorrisniva ga delegatene en opplevelse for livet.

Doktor i Nord gjenoppstår

14. mars 2013
Før jul ble Doktor i Nord offisielt nedlagt, men i juni 2013 gjenoppstår den for medlemmer i Nordland og Finnmark. Nå håper redaksjonen på innspill fra medlemmene for å gjøre bladet friskt og levende.

Velkommen til landsstyremøte i Alta

14. mars 2013
Finnmark Legeforening har gleden av å ønske velkommen til landsstyremøtet 2013 i Alta 4. - 6. juni. Fastlege og artist Anne Maddji Heatta skal sette sitt preg på åpningsseremonien og på kvelden byr Sorrisniva på småmat og elvesafari.

Spørreundersøkelse om rekruttering og stabilisering

06. september 2012
Hva skal til for å tiltrekke kvalifisert helsepersonell til nordlige utkantstrøk? Hva skal til for at de skal trives og bli her oppe i nord? Hvorfor velger helsepersonell vekk å arbeide i utkantstrøk?

Side 3 av 5