Oppland legeforening

Lokalforening

2016

Årsmøte Oppland legeforening 2016

OLF inviterer, i forbindelse med årmøtet, sine medlemmer til samling på Nythun i Etnedal, Valdres 10. - 11. juni 2016. Benytt anledingen til å treffe kolleger i uformelle og trivelige omgivelser ! Påmelding innen 24. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig.
3. mai 2016
Unknown

Velkommen til årsmøte !

Arrangementet starter med sosialt samvær kl 18.00 fredag 10. juni. Årsmøtet holdes lørdag 11. juni. Program for helgen legges ut når det er klart. 

Dersom man kun ønsker å delta på lørdagens årsmøte lar det seg gjøre uten kostnad. Men send påmelding slik at vi får varslet Nythun om rett antall til lunch. Skriv kun lørdag i komentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Årsmøtet inkludert opphold og mat er gratis for tillitsvalgte i OLF og deres ledsagere, d.v.s. styret, kurskomite og støttekollegaer.

Det koster kr 500  for medlemmer i foreningen og 750 kr. for ledsagere inkludert opphold og mat. Bindende påmelding. Påmeldingsfrist 24. mai. Ved manglende oppmøte må egenandel betales.