Oppland legeforening

Lokalforening

2017

Årsmøte Oppland Legeforening 2017

OLF inviterer, som i fjor, sine medlemmer til årsmøtesamling på Nythun i Etnedal, Valdres 9. - 10. juni 2017. Benytt anledingen til å treffe kolleger i uformelle og trivelige omgivelser ! Påmelding innen 24. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig.
2. mai 2017
Nythun-Eksterioer_full

Velkommen til årsmøte !

Arrangementet starter med sosialt samvær kl 18.00 fredag 9. juni. Årsmøtet holdes lørdag 10. juni. Program for helgen ligger øverst til høyre i bildet. 

Dersom man kun ønsker å delta på lørdagens årsmøte lar det seg gjøre uten kostnad. Men send påmelding slik at vi får varslet Nythun om rett antall til lunch. Skriv kun lørdag i komentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Årsmøtet inkludert opphold og mat er gratis for tillitsvalgte i OLF og deres ledsagere, d.v.s. styret, kurskomite og støttekollegaer.

Det koster kr 500  for medlemmer i foreningen og 750 kr. for ledsagere inkludert opphold og mat. Bindende påmelding. Påmeldingsfrist 24. mai. Ved manglende oppmøte må egenandel betales.