Oppland legeforening

Lokalforening

Kurs

Grunnkurs B EU-kurs 2

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer igjen Grunnkurs B EU-kurs 2. Det foregår tradisjon tro på Ilsetra, Hafjelltoppen, Øyer. Dato 19.-23. januar 2016. Det er lagt opp til lang pause i forbindelse med lunchen hver dag. Hafjell har noe å by på både for den som liker alpint og langrenn. Eller man kan ta turskoene fatt i supre fjellomgivelser.
13. oktober 2015
Unknown

PRAKTISK INFORMASJON:

Kurskomiteen i Oppland legeforening ønsker velkommen Grunnkurs B EU-kurs 2 tirsdag 19.– lørdag 23. jan 2016. 

Kurset holdes på Ilsetra, som ligger på toppen av Hafjell, Øyer. Vi har reservert leiligheter. Hver leilighet består av to soverom med sengeplass for tilsammen 5 personer, stue, bad og en liten kjøkkenkrok.

Benyttelse av utendørs svømmebasseng, trimrom og badstueanlegg er inkludert.

Mer informasjon om stedet finner på www.ilsetra.no. Med lange lunsjpauser er det gode muligheter for avkopling med både tur til fots, langrenn og alpint eller en god bok framfor peisen!

Påmelding til kurset og bestilling av opphold eller dagpakker gjøres til kurskomiteens sekretær via e-skjema nederst på denne siden. **NB ! alle felter må fylles ut for at det skal bli sendt. Ved suksessfull sending kommer en melding om dette umiddelbart opp på skjermen. Ved spm nås sekretær på e-post: Lisbeth Rustad Hellerud; kurs.opplandlegeforening@gmail.com Frist for påmelding er 10.12.15

Priser:

Fullpensjon (frokost, lunsj og middag); 1.400,- per pers per natt ved 2 pers per leilighet. Dagpakken er inkludert for deltakerne som bor på Ilsetra.  Alle deltakere må dele leilighet med annen deltaker, dersom man ikke har egne preferanser må man dele med annen deltaker av samme kjønn. Dersom dette ikke er aktuelt ber vi om at kursdeltaker selv skaffer overnatting og kun bestiller dagpakke (obligatorisk for ikkeboende deltakere)

Tillegg for lunsj avreisedagen: kr  245,-

Dagpakke som inkluderer lunsj, kaffe og pausemat: kr 445,- (gjelder ikke-boende)

Kommer du mandag koster det kr 950,- pr. pers. inkl. frokost i delt leilighet .

Hvis du vil være til søndag koster det kr 1350,- pr. pers. i delt leilighet.

Dersom du ønsker litt i magen om du ankommer kvelden før kurs kan Ilsetra tilby enkel bevertning med suppe. Legg inn melding i feltet med tilleggsopplysinger dersom du ønsker dette. 

Kursavgift; 

Kursavgift er kr.6.200,- (fastsatt av Dnlf)

Utgifter til reise og opphold, dekkes etter faste satser ved søknad til Fond II. 

Satser for reise og opphold finnes på hjemmesiden til Dnlf.

Innbetaling;  faktura med bet.frist 20.12.15 kommer pr e-post  Innbetaling av dagpakker og overnatting gjøres direkte på Ilsetra før avreise. 

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende og at avmelding etter 10. desember fører til betalingskrav på halv kursavgift. Uteblitt betaling er likestillt med avmelding. 

Kurskomiteen Oppland Legeforening v/Lisbeth Rustad Hellerud

Velkommen på kurs!

Hilsen Kurskomiteen Oppland Legeforening ved;

Trond Karlsen, Toppen Legesenter, Storgata 89, 2615 Lillehammer;  trond.b.karlsen@gmail.com

Monica Knutsen : moniknut@gmail.com   Håvard Olsen : havard.olsen@nav.no