Lodder stemningen for Fastlegejulebord 2016

Hinnatrekanten legesenter har reservert 150 billetter til Wallmans on tour.
Wallmans on tour
Konseptdetaljer

Kjære kolleger!

Vi på Hinnatrekanten legesenter prøvde i fjor å lodde stemingen for et felles fastlegejulebord i Stavangerområdet. Det kom litt brått på for en del så vi tenkte vi skulle prøve igjen i år for å se hvordan det slår an med litt lengre varslingstid og et lavterskeltilbud der det meste er på plass allerede :-) 

Det er jo forskjellige måter å gripe an et felles julebord på. Enten arrangere alt selv (krever en del jobb og en arrangementskomite) eller reserverer plasser på noe man kan kjøpe billetter til (lav terskel for å dra i gang).

Vi har tenkt at det er lettest å stable på bena en tradisjon ved å gjøre det siste. Vi har derfor reservert 150 billetter til Wallmanns on tour. Konseptet blir da: Festmiddag, underholdning og dans på fancy hotell. Pent antrekk.

Reservasjonen står til 10.september. Dvs vi må avklare interessen før dette.

De kontorene som kan tenke seg dette må gi beskjed (melde seg på bindende siden reservasjonen løper ut 10.september)  til post@hinnatrekanten.no  

Vi trenger antall og navn. Alle får bestemme selv om de vil ha med eller uten partner, om hele eller av deler av kontoret kommer etc. Vi tenker at vi går videre med det dersom det er nok påmeldte innen fristen. Dersom det skulle bli mer enn 150 så er det sannsynligvis flere billetter å oppdrive enn så lenge.

For dem som eventuelt har lang reisevei har vi fått en tilbud på hotell med frokost til under 1000- lappen. Dette tar man evt med hotellet direkte.

Hvis det heller er steming for et annet konsept der vi leier et lokale og arrangerer noe helt for oss selv eller annet tilsvarende: send en epost til post@hinnatrekanten.no Det krever i så fall at vi kan få til en arrangementskomite. Vi har tenkt at det kan bli konseptet neste år dersom det er stemning for å gjenta suksessen. Det viktigste nå er å få til noe tenker vi.

Wallmans Show og dans med Jorunn Hodnes Band

Fredag 02 des kl 20:00 - 01:00
Clarion Hotel Energy
Julebuffet
Pris kr 1380 pr stk
Vi har reservert 150 bill
Svarfrist med bindende påmelding innen 10 september
De som ønsker kan overnatte på hotellet - greie priser med frokost:-)
Hvis det er interesse for det ser vi om vi kan få til å treffes før / etter i et felles lokale.

Med vennlig hilsen                              
Jan Robert Johannessen