Næringsdrivende leger

Nye verktøy og tjenester for allmennleger fra tidsskriftets stillingsportal Legejobber.no

Legejobber har nå lansert nye veilednings- og rekrutteringstjenester for allmennleger. Les mer om tjenestene her.
30. april 2021

Rekrutteringstjenester:
Synes du det er tidkrevende og vanskelig å finne en jobb som møter dine behov? Rekrutteringsrådgiverne hos Legejobber har tett kontakt med landets kommuner og kan bistå i jakten på en jobb som kan passe deg. Enten det er et godt kollegium, faglig utvikling, mulighet for barnehageplass eller fritidsaktiviteter som er viktigst, kan rådgiverne hjelpe deg med å finne rett arbeidsplass for deg. Kontakt en av rådgiverne på legejobber@tidsskriftet.no eller på telefon: 417 01 070 for å høre mer.

Vikariater i allmennpraksis:
Driver du din egen praksis og har behov for en vikar i ny og ne? Nå kan du kostnadsfritt utlyse annonse for ditt vikariat på Legejobber.no. Logg deg inn på app.legejobber.no fra mobil og registrer stillingen raskt og enkelt. Annonsen publiseres automatisk på Legejobber.no og app.legejobber.no – der potensielle vikarer blir varslet om din stilling. Gjør det enklere for de gode kandidatene å finne deg!
Er du på jakt etter vikariat? Sett opp søk på ønsket geografisk område på app.legejobber.no og bli varslet når det kommer nye relevante vikariater – enten på e-post, sms eller varslingstjenesten på mobilen.

CV-registreringsskjema:
I samarbeid med arbeidsgiverne i kommunen og sykehus har Legejobber utviklet en CV skreddersydd for leger. CVen får frem den viktigste informasjonen om deg, din utdanning og kompetanse. CVen ligger på Legejobber.no/minside. Fyll ut skjemaet og last den enkelt ned som PDF når du skal søke jobb. En oversiktlig CV kan øke sjansene dine for å havne på toppen av søknadsbunken!

Ønsker du å høre mer om de nye tjenestene eller komme i kontakt med Legejobber? Ta gjerne kontakt: legejobber@tidsskriftet.no / tlf. 417 01 070 eller les mer på www.legejobber.no/tjenester.