Modul I - Helse Vest -05. - 06. mars 2019 (33354)

Dato: 5-6. mar 2019
Sted: Clarion Hotel Stavanger
Praktiske henvendelser: Avdeling for jus og arbeidsliv - JA
Maks antall deltakere 48

Priser

Deltaker: 0,-
Foreleser: 0,-

Målgruppe

Alle sykehustillitsvalgte i Legeforeningen (Spekter/Virke) i Helse Vest

Læringsmål

Tillitsvalgtkurset skal gi deltakerne en grunnleggende innføring i rollen som tillitsvalgt i Legeforeningen, og deltakerne vil få kjennskap til Legeforeningens organisasjon, tariffsystem, sentrale avtaler og relevante lover.

Kurset gjelder for sykehustillitsvalgte i aktuelle region. Kurset teller som frie kurstimer for resertifisering av spesialiteten allmennmedisin.

Temaoversikt

rogram/temaer:

Tidsramme:

Påmelding

Påmeldingen til kurset er bindende. Ved manglende oppmøte på kurset, uten meldt gyldig forfall, blir Legeforeningens merkostnader fakturert deg.

Presentasjon av forelesere

Foredragsholderne vil i hovedsak komme fra avdelingen for Jus og Arbeidsliv i Legeforeningen

Andre opplysninger

Kursavgift/reise/opphold:
Legeforeningen dekker kursavgift, opphold og reise på billigste måte. Avvent all bestilling av billetter/opphold til du har fått bekreftet deltakelse fra Legeforeningens sekretariat. Bekreftelse vil bli sendt ut fortløpende etter mottatt påmelding.

Rett til fri for å delta på tillitsvalgtkurs:
Tillitsvalgte og ansatte har rett til fri for å delta på arrangementer av dette slag. Det er regulert i hovedavtalene på de ulike områdene, se nedenfor.

Spekter: Hovedavtalen § 26 (ansatte) + § 52 (tillitsvalgte) Virke: Hovedavtalen kap VI § 6-7

Hvis du har ulike arbeidsgivere i ulike tariffområder, er det viktig å være oppmerksom på at retten til fri kun gjelder i det tariffområdet arrangementet relaterer seg til. Dersom det oppstår problemer knyttet til fri for deltakelse – ta umiddelbart kontakt med sekretariatet på tillitsvalgtkurs@legeforeningen.no.