Etablering av analyse |
|
09.30 | Registrering. |
09.45 | Introduksjon. |
10.30 | Pause. |
10.45 | Måleusikkerhet. |
11.30 | Pause. |
11.45 | Biologisk variasjon. Analystiske kvalitetskrav. |
12.30 | Lunsj. |
13.30 | Metodeutvikling og metodeverifisering. |
14.30 | Pause. |
14.45 | Sammenligning av analysemetoder. |
15.30 |
Oppgaver/gruppearbeid. Gjennomgang
metodeverifiseringsrapport. |
16.30 | Slutt. |
Analystisk kvalitetskontroll |
|
08.30 | Gjenngang av oppgaver. |
09.15 | Pause. |
09.30 | Analystisk kvalitetskontroll, del 1. |
10.15 | Pause. |
10.30 | Analystisk kvalitetskontroll, del 2. |
11.15 | Pause. |
11.30 | Oppgaver/gruppearbeid. |
12.30 | Lunsj. |
13.30 | Gjennomgang av oppgaver. |
14.15 | Pause. |
14.30 | Organisering av intern kvalitetskontroll. |
15.00 | Pause. |
15.15 | Ekstern kvalitetskontroll. |
16.00 | Slutt. |
Diagnostisk nøyaktighet |
|
08.30 | Beslutningsteori. |
09.15 | Pause. |
09.30 | Etablering av referanseområde. |
10.15 | Pause. |
10.30 | Aksjonsgrenser vs referansegrenser. |
11.15 | Pause. |
11.30 | Biokjemiske screeningprogram. |
12.00 | Lunsj. |
13.00 | Preanalystiske forhold. |
13.30 | Biobank. |
14.00 | Spørsmål/oppsummering/evaluering. |
15.00 | Slutt. |