02.- 03. november - Modul I og Temakurs for tillitsvalgte i kommunene (34189)

Dato: 2-3. nov 2020
Sted: Soria Moria Hotell og konferansesenter
Adresse: Voksenkollveien 60
0790, OSLO

NORGE
Påmeldingsfrist 26.10.2020
Praktiske henvendelser: Avdeling for jus og arbeidsliv
Epost: Anita.Fagersand@legeforeningen.no
Maks antall deltakere 35
Kurseier Avdeling for jus og arbeidsliv

Priser

Deltaker: 0,-
Foreleser: 0,-

Målgruppe

Tillitsvalgte i kommunesektoren.

Kursets første del er ment spesielt for deg som ønsker godkjent modul I-kurs. Dersom du ikke har gått modul I tidligere så anbefaler vi at du tar med deg det nå slik at du får noe basiskunnskap om tillitsvalgtrollen og avtaleverket.

Formål med kurset

Kurset skal gi deltakerne økt kjennskap til temaer av særlig relevans i kommunesektoren. Siktemålet er særlig å styrke tillitsvalgtes kunnskap om avtaleverket, gi oppdatert informasjon om aktuelle prosesser i primærhelsetjenesten samt mer inngående kjennskap om utvalgte problemstillinger. Dette skal igjen hjelpe deltakerne i deres arbeid med å bistå medlemmer i enkeltsaker samt andre lokale prosesser, og det gis særskilt innføring i forhandlingsteknikk.

Temaoversikt

Foreløpig program/temaer med mulighet for endring:

Modul I 08.30 - 12.00

Temakurs kommune

Tidsramme:

Påmelding

Påmeldingen til kurset er bindende. Ved manglende oppmøte på kurset, uten meldt gyldig forfall, blir Legeforeningens merkostnader fakturert deg.

Presentasjon av forelesere

Foredragsholderne vil i hovedsak komme fra Legeforeningens sekretariat.

Andre opplysninger

Kursavgift/reise/opphold:
Legeforeningen dekker kursavgift, opphold samt reise på billigste måte. Avvent all bestilling av billetter/opphold til du har fått bekreftet deltakelse fra Legeforeningens sekretariat.

Rett til fri for å delta på tillitsvalgtkurs:
Tillitsvalgte og ansatte har rett til fri for å delta på arrangementer av dette slag. Det er regulert i hovedavtalene på de ulike områdene, se nedenfor.

KS: Hovedavtalen del B § 3-6

Hvis du har ulike arbeidsgivere i ulike tariffområder, er det viktig å være oppmerksom på at retten til fri kun gjelder i det tariffområdet arrangementet relaterer seg til. Dersom det oppstår problemer knyttet til fri for deltakelse – ta umiddelbart kontakt med sekretariatet på tillitsvalgtkurs@legeforeningen.no.