Systemene oppgraderes

Min Side og kurspåmelding vil være utilgjengelig fra fredag 22. januar kl. 16.00 og utover kvelden. Vi beklager ulempene dette medfører.

Nyheter

Streikens ansikter

18. desember 2020
– Vi har satt arbeidsbetingelsene fastleger jobber under på dagsorden. Min opplevelse er at vi lyktes i å formidle kravet vårt på en måte som både vekket tillit og sympati, sier Marit Tuv, styremedlem i Allmennlegeforeningen.

Kartlegger kommuneoverlegenes arbeidssituasjon

17. desember 2020
Leger i samfunnsmedisinsk arbeid understreker at tilstrekkelig kommuneoverlegeressurser i hver kommune må til for å sikre nødvendig og forsvarlig arbeid.

Leger i vitenskapelige stillinger fyller 30 år

17. desember 2020
Jubileumsåret har bydd på nye utfordringer for legene som jobber med forskning og undervisning.

Blant Helse-Norges mektigste: – Et resultatet av langsiktig og målrettet arbeid

17. desember 2020
Legeforeningen er tungt representert på Dagens Medisins kåring av Helse-Norges 100 mektigste. President Marit Hermansen kommer på 13. plass, høyest av alle interesseorganisasjonene.

Et håp for det nye året

17. desember 2020
Mine foreldre ønsket seg snille barn til jul. Jeg har ofte lagt til fred på jord og rolige dager. I år ønsker jeg meg lite smitte og nye vaksiner.

– Selv erfarne folk kan gjøre feil. Vi må aldri slutte å være oppmerksomme på det.

16. desember 2020
Da det stormet som verst rundt den tidligere legen til skilandslaget, Fredrik S. Bendiksen, var støtten fra Legeforeningen god å ha.

Ny fagmedisinsk forening i akutt- og mottaksmedisin

08. desember 2020
Den nye spesialiteten i akutt- og mottaksmedisin har vært gull verdt i håndteringen av koronapasienter på akuttmottaket, forteller lederen av Norsk forening for akutt- og mottaksmedisin, Benedicte Severinsen.

Enighet i sykehusoppgjøret

04. desember 2020
Akademikerne og Spekter er enige om lønnsoppgjørene for helseforetakene og sykehusene.

LANDSSTYREMØTET: Helse og trygghet først

01. desember 2020
«Helse og trygghet først» er Legeforeningens nye satsing for å løfte helsepolitikk på den politiske agendaen frem mot stortingsvalget 2021. – Vi skal sørge for at helse blir et sentralt tema i det offentlige ordskiftet og i debattene frem mot valget, slår president Marit Hermansen fast.

Side 2 av 49