Personvern og informasjonskapsler

Informasjonskapsler på legeforeningen.no

Informasjonskapsler, (også kjent som cookies,) er små tekstfiler som legges i din nettlesers internminne. Disse brukes blant annet for å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider, alltid med det mål å forbedre brukeropplevelsen din.
25. januar 2019

Ved å bruke legeforeningen.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Data fra informasjonskapsler vil ikke brukes til å samle inn personlige opplysninger om deg. I innstillingene til din nettleser kan du både skru av og slette informasjonskapsler.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker:

Google Analytics

Informasjonskapslene _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmv og _utmz settes av Google Analytics og gjør at vi kan hente anonym statistikk om bruken av nettsidene, som for eksempel hvor mange som bruker nettsidene, hvor lenge en bruker er på nettstedet og hvilke sider brukerne besøker. Denne informasjonen hjelper oss å forbedre og utvikle nettsidene.

Legeforeningen.no

Uten innlogging:
ASP.NET_SessionId - Denne gjør at løsningen vet hvem du er mens du navigerer på nettsidene og er nødvendig for at nettsidene skal fungere. Slettes når du lukker nettleseren.

Som innlogget vil disse komme i tillegg:
.ASPXROLES - Forteller portalen hvilken rolle du har. For eksempel at du har nettredaktørrettigheter når du logger inn med din bruker. Den inneholder ikke om du er student eller lege per se, bare hvilke roller/rettigheter som eventuelt er knyttet til disse funksjonene.
.EPiServerLogon - Holder deg logget inn mens du navigerer i portalen.

Som innlogget nettredaktør vil disse komme i tillegg:
_epiAntiForgeryToken - Settes av EPiServer for å hindre angrep på nettsidene.
editlanguagebranch - Husker hvilket språk du har valgt i editoren.
tinymcePasteText - Brukes av EPiServer ved redigering av nettsidene.