Revmapreg konferanse - spørreundersøkelse

Hei kjære kolleger,
Marianne Wallenius har sendt følgende forespørsel som jeg ønsker å dele: «I forbindelse med Rheumapreg kongressen 2021 som skal arrangeres digitalt 26.-28.8, har det vært etablert tre arbeidsgrupper. Jeg har sittet i arbeidsgruppe 2 som har utarbeidet en del spørsmål vi ønsker å stille revmatologer i ulike land. Hensikten er å finne mer ut om hva kolleger faktisk gjør/ klinisk praksis. Resultatene vil danne grunnlag for diskusjon ved kongressen og skal ikke publiseres noe sted.»

«I forbindelse med Rheumapreg kongressen 2021 som skal arrangeres digitalt 26.-28.8, har det vært etablert tre arbeidsgrupper. Jeg har sittet i arbeidsgruppe 2 som har utarbeidet en del spørsmål vi ønsker å stille revmatologer i ulike land. Hensikten er å finne mer ut om hva kolleger faktisk gjør/ klinisk praksis. Resultatene vil danne grunnlag for diskusjon ved kongressen og skal ikke publiseres noe sted.»

Vi oppfordrer dere alle til å ta noen minutter og svare på disse spørsmålene, link til undersøkelsen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVFeiV6nBYsDtvN9CGlucUo8_lmvujxFK5bjFB3Eg_xQyIKw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link