Systemene oppgraderes

Min Side og kurspåmelding vil være utilgjengelig fra fredag 22. januar kl. 16.00 og utover kvelden. Vi beklager ulempene dette medfører.

Norsk samfunnsmedisinsk forening

Fagmedisinsk forening

2020

Klart for påmelding til årsmøtekurset 2020

Årsmøtekurs i samfunnsmedisin gjennomføres på "Våruka" - et felles arragement for de allmennmedisinske og samfunnsmedisinske foreningsleddene i Legeforeningen. Våruka gjennomføres på Fornebu i Bærum fra 4. til 8. mai.
28. januar 2020
våruka 2020

I 2020 samarbeider allmennmedisin og samfunnsmedisin i Legeforeningen om en felles "våruke" med en rekke faglige, fagpolitiske og sosiale aktiviteter.

Våruka arrangeres på Fornebu i Bærum fra 4. til 8. mai. Årsmøtkurset i samfunnsmedisin går over to dager, fra tirsdag 5.5 til onsdag 6.5.

Årsmøtene i LSA og Norsam arrangeres på ettermiddagen 5.5. Det sendes ut egen invitasjon til medlemmene.

Introduksjonskurs i samfunnsmedisin (Kurs A) for leger i spesialistutdanning er også en del av Våruke-programmet. Det blir dermed tilbud om to introduksjonskurs i samfunnsmedisin i 2020, et på Våruka og et til høsten på Primærmedisinsk uke (PMU).

Våruka har sin egen nettside: https://ccnorway.eventsair.com/varuka2020/

Her er det informasjon om programmet og påmeldingsside til kurs og sosiale arrangementer.

Påmeldingsfristen er 20. mars, men her er det ingen grunn til å nøle. Vi håper på god samfunnsmedisinsk deltakelse på Våruka