Primærmedisinsk uke (PMU) 2022 med samfunnsmedisinsk Sundvoldenseminar

Primærmedisinsk uke (PMU) arrangeres i uke 43. Det tradisjonsrike "Sundvoldenseminaret" arrangeres i år som et av kursene på PMU 27.-28. oktober.
PMU

Årsmøtekurset i Bodø denne uken satte rekord i antall deltagere. Gikk du glipp av årsmøtekurset eller savner du allerede å møtes med andre samfunnsmedisinere?

Da har du en ny mulighet torsdag 27.- fredag 28. oktober: Sundvoldenseminaret arrangeres i år som en del av PMU – Primærmedisinsk uke - med Frantz Leonard Nilsen som kursleder. Her får du både faglig påfyll og hyggelig kollegialt samvær.

Foruten Sundvoldenseminaret: Sosial ulikhet i helse nasjonalt og globalt arrangeres 42 andre kurs og 3 aktuelle plenumsforedrag under mottoet «Helse for alle?».

Ta en titt på kurspakken og meld deg på her: https://www.pmu2022.no/

PMU byr også på kulturelle opplevelser både på dag- og kveldstid, ikke minst festmiddagen torsdag kveld. Det er «først til mølla» i påmeldingen, og vil dere ha med en spesiell venn eller kollega er det bare å dele nyheten!

Norsam og hovedkomitéen for Primærmedisinsk uke ønsker deg hjertelig velkommen til PMU i uke 43: 24.–28. oktober 2022 på Radisson BLU Scandinavia Hotel, Oslo. 

Bli med da vel!

Tom Sundar, leder for Norsam
Synne Marie Schou Øhrberg, medlem av hovedkomiteen for PMU