Takk for innsatsen, Frøydis!

"Atypisk patolog", "individualist" og "forkjemper på barrikadene" var noen av de positive karakteristikker av Frøydis Langmark ved markeringen av hennes avgang som direktør for Kreftregisteret, etter 28 år. At Kreftregisteret takket være Frøydis Langmark fortsatt er en selvstendig organisasjon, ble også fremhevet av Akslen.

 Langmark har ikke minst sørget for at Kreftregisteret tar forskningsplikten alvorlig og således bidratt til unfangelsen av utallige doktorgrader. Patologforeningens leder Lars Akslen er en av de mange patologer som har nytt godt av Kreftregisterets unike database i sin forskning.  Som patolog har Langmark også til stadighet kunnet minne sine tidligere kolleger om verdien av kvalitet, både på diagnoser og koding.

Vi takker for den store innsatsen for norsk og internasjonal kreftepidemiologi. Og ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid med ny direktør Giske Ursin.

Se også Kreftregisterets nettside for mer om markeringen.

Frøydis Langmark pakker opp et litografi av Kolderup mens Akslen strekker seg etter blomstene på markeringen i Logen i Oslo 4.1.Frøydis Langmark pakker opp et litografi av Kolderup mens Akslen strekker seg etter blomstene på markeringen i Logen i Oslo 4.1.