Velkommen til Vårmøtet 2023!

Vårmøtet 2023 arrangeres i Haugesund 31.5 til 2.6. Påmeldingen er nå åpen!
Vårmletet 23

I år er det barneavdelinga ved Haugesund sykehus (Helse Fonna) som som står som arrangør for Vårmøtet. Programmet er klart og påmeldingen er åpnet:

Velkommen til Vårmøtet 2023!

Program

Haugesund har snekret sammen et bredt program som burde passe for alle barneleger. Det er satt av ekstra plass til epilepsi hos barn og videre foredrag om funksjonelle magesmerter og kloke valg ved gastroskopi hos barn, vaksinering ved immunmodulerende behandling, «Hva ​gjør vi når det er vanskelig å ​stikke?» og en bolk med flere tema fra nyfødtmedisin.

Vi presenteres for Sykehusklovnene og hvordan barneleger kan bidra for Leger uten grenser

Som alltid på vårmøtet blir det Frie foredrag, Interessegruppemøter, presentasjon av forrige års beste vitenskaplige artikkel og Årsmøte for Norsk barnelegeforening.

Forkurs

Onsdag 31. mai, før lunsj og den offisielle åpningen, arrangeres tre forkus i henholdsvis Praktisk diabetes, Enurese og hverdagsurologi og POCUS - Lungeultralyd hos barn. Her er det kun plass til et begrenset antall deltagere og vil du være med bør du melde deg på tidlig!

Sosialt program

På onsdag møtes vi på Høvleriet med quiz, god mat og egenprodusert øl, og på torsdag bli det festmiddag på Quality Maritim Hotel – med god mat og fengslende underholdning

For mer informasjon og påmelding gå til arrangørens egen side.

Vi gleder oss, og håper vi ser så mange som mulig i Haugesund!

Teaser for Vårmøtet i Haugesund