Svalbard 2020 - Kurs for arbeidsmedisinerne

Funken Lodge, Longyearbyen 18. – 23. mars

Vi inviterer til nytt kurs i spennende omgivelser.
Longyearbyen i blåtimen. Foto: Istockphoto.com Credit:Rimante_Hegland
Longyearbyen i blåtimen. Foto: Istockphoto.com Credit:Rimante_Hegland

KUNNSKAPSBASERT FOREBYGGENDE ARBEID I FOKUS

Vi gjentar suksessen med å arrangere kurs på Svalbard. Denne gangen blir det et vinterarrangement som vil gi deg muligheten til mange flotte opplevelser underveis. I tillegg byr vi på et spennende kurs med interessante foredrag og fokus mot fremtiden .

Endelig program er ikke ferdig, men noen smakebiter kan vi allerede gi deg:

Hovedtemaer vil være på " Eksponeringer i arbeidsmiljøet og helseeffekter" og aktuell nyere forskning innenfor arbeidsmedisin. I tillegg vil andre temaer presenteres av deltakerne.

Første hovedtema vil fokusere på primærforebyggelse – herunder kartlegging av eksponeringer og tidlige oppdagelse av helseeffekter.

Utfluktene tilpasses programmet og det vil være som tidligere individuell påmelding og betaling. Eksempel på utflukter kan være hundeslede til isgrotte, forskjellige turer med snøscooter og gruvebesøk. Det vil bli arrangert noen felles middager som krever særskilte påmeldinger, men også anledning til å kikke litt rundt på egenhånd i fritiden.

Påmelding

Den endelige påmeldingen forventes å gå ut i løpet av august/september når vi har fått flere tilbud og priser på plass. Mail vil bli sendt med link. Men spesielt i forhold til bestilling av flybilletter vil det være kort frist. Til orientering vil både flybilletter og eventuelle tilslutningsfly inngå i gruppereise, noe som påvirker påmeldingsfristen, derfor vil det dessverre bli en ganske kort frist når vi først kan gå ut.

Sett av tiden allerede nå til en god opplevelse!