Finnmark legeforening

Lokalforening

Aktuelt

Fastelegeordningen er under press

01. september 2016
I april fylte fastlegeordningen 15 år. Det ble feiret i Tromsø med både tilbakeblikk og fremtidsdebatt. Norges mest populære, velfungerende og kostnadseffektive helsereform er under sterkt press og fastlegene er slitne.

Medlemsmøte i Hammerfest

16. november 2015
Medlemmer i Finnmark Legeforening innkalles herved til medlemsmøte torsdag 26. november kl. 17.00 - 19.30 på Scandic hotell. Her blir det blant annet diskusjon rundt rekruttering og stabilisering av leger.

Helsepolitikk langs leia

06. november 2015
Den helsepolitiske seilasen "I samme båt" gikk av stabelen i midten av oktober med Marte Walstad som kaptein. Sammen med seg hadde hun engasjerte innledere, en splitter ny president, aktive sentrale tillitsvalgte og en flott gjeng med lokale tillitsvalgte.

Har halvert vikarbruken

15. juni 2015
Gode stipendordninger gjør at flere Finnmarksleger med lokal tilknytning blir værende etter endt spesialistutdanning. Det viser en gjennomgang av legerekrutteringsprosjektet. Også noen søringer har bitt på agn som Finnmarkssykehuset har lagt ut de siste ti årene.

Innkalling til årsmøte i Finnmark Legeforening

12. mars 2015
Møtet avholdes på Rica hotell Karasjok fredag 20. mars kl. 17-19. Det blir tradisjonen tro festmiddag etter møtet.

1 av 7 på medlemsmøte i Alta

07. november 2014
Ingen andre lokalforeninger i Den norske Legeforening klarer å få en av syv medlemmer til å møte opp på medlemsmøte.

Langfeldt årets Finnmarkslege 2014

07. november 2014
Erik Langfeldt, fastlege og kommuneoverlege i Nordkapp er tildelt prisen som årets Finnmarkslege 2014. Prisen fikk han overrakt over telefon i går kveld i forbindelse med Finnmark Legeforenings medlemsmøte i Alta.

Viktig helsepolitisk seilas

21. oktober 2014
For åttende gang inviterte lokalforeningene i Midt og Nord sentrale og lokale tillitsvalgte til konferanse på hurtigruta og helsepolitisk debatt til sjøs.

Trenger generalistene i utdanningen

13. juni 2014
Medisinerutdanningen er i dag preget av spesialister som mye underviser i det de selv finner mest spennende. - Vi må lære om de vanlige sykdommene under studiene, ellers vil mange av oss aldri lære det, sa Even Holth Rustad, leder av Norsk medisinerstudentforening på distriktsmedisinsk konferanse i Saltstraumen.

Side 2 av 5