Velkommen til landsstyremøte i Alta

Finnmark Legeforening har gleden av å ønske velkommen til landsstyremøtet 2013 i Alta 4. - 6. juni. Fastlege og artist Anne Maddji Heatta skal sette sitt preg på åpningsseremonien og på kvelden byr Sorrisniva på småmat og elvesafari.
Landsstyrekomite-web
Lokal komite fra v. Frode Øvrejord, Bjørn Nordang, Kenneth Johansen og Jostein Tørstad.


Den lokale komiteen er byttet ut noen ganger underveis, men det er en entusiastisk gjeng som nå jobber med de siste detaljene. 141 delegater, iniverte gjester og rundt 40 legeforeningsansatte inntar Rica hotell i Alta i begynnelsen av juni. I tre dager skal fagpolitikk og helsepoltikk utformes, men det er også rom for humor og latter. 
  Kenneth Johansen har vært med fra starten av og er den som har kontrollen. Det koster å være vertsskap, men så er det ikke hvert år man får så selebert besøk. Siste gang var i 1991. Tirsdag 4. juni er det åpningsseremoni. Máddji, eller Ánne Máddji Heatta, som hun heter starter det hele. For de som ikke kjenner henne er hun en norsk-samisk sanger, komponist, fastlege og forhenværende toppfotballspiller. 

  Etter prisutdelinger og helsepolitisk debatt tirsdag 4. juni inviteres det til småmat og elvesafari på Sorrisniva. Åpningsseremonien og landsstyremøtet er åpen for medlemmene. Mer informasjon finner dere her.

 Forsidebilde: Ánne Máddji Heatta Foto: Ole Kristian Losvik