Nordlandsuka 2023

Nordlandsuka 11. til 15.9 2023 har mye bra å by på. Denne gangen er vi i Bodø og har fordelt oss på flere hoteller. Kurskomiteen legger stor vekt på godt faglig innhold i kursene og mye sosialt. Hele ti kurs arrangeres i løpet av fem flotte høstdager. Her håper vi å samle mange Nordlandsleger.
Sosialt på Nordlandsuka
Vi legger opp til mye sosialt i tillegg til faglig påfyll i Nordlandsuka 2023.

Vi starter Nordlandsuka mandag 11. september med klinisk emnekurs i urologi, ØNH, grunnkurs A og grunnkurs B. Tirsdag 12. september arrangerer vi splitter nytt kurs i legevaktmedisin. Onsdag kan du velge mellom to ulike kliniske emnekurs; hjertesykdommer og diabetes, som begge bygger på nettkurs på 8 timer. Torsdag og fredag er det emnekurs i småkirurgi og revmatologi. 

Den 12.9 arrangerer vi medlemsmøte om "Leger og rus" klokka 17.00 - 19.30 på Radisson Blu. Tidligere fastlege i Glomfjord Eirik Nordmo kommer og forteller om et liv med rus og spilleavhengighet. Fra Trasoppklinikken kommer lege Shahram Shaygani. Kollegial støttegruppe deltar også. Søkes godkjent med 3 valgfrie timer i alle spesialiteter. Arrangementet er gratis, men om du vil ha kursbevis må du melde deg på.

Hele oversikten finner du her

VELKOMMEN TIL NORDLANDSUKA 2023