Oppland legeforening

Lokalforening

Kurs

Klinisk emnekurs i Gynekologi L-32504

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer Klinisk Emnekurs i Gynekologi på Pellestova, Hafjelltoppen, 15.-17. februar 2018 Kurset er godkjent med 17 timer i fagområdet Gynekologi for videre- og etterutdanning i allmennmedisin. Antall deltakere 45. Det er lagt opp til lange lunchpauser, så her blir det mulighet for å ta seg en tur til fots, på ski eller i alpinanlegget. Alternativt kan du ta med deg ei god bok å lese i foran peisen.
25. oktober 2017
images copy 2

PRAKTISK INFORMASJON:

Kurskomiteen i Oppland legeforening i samarbeid med Kvinneklinikken i sykehuset innlandet Lillehammer ønsker velkommen til Klinisk Emnekurs i Gynekologi på Pellestova torsdag 15.– lørdag 17. februar 2018.

Øverst på Hafjelltoppen, 970 m.o.h. - der veien stopper, ligger Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne fjellhotell - med direkte adkomst til høyfjellet. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Du kan velge et enkeltrom, dobbeltrom eller en stor fjellsuite. Dobbeltrommene har senger som kan settes hver for seg. Rommene har en lun atmosfære og delikate bad. Fjellsuitene har 1 soverom og 1 sovealkove, oppholdsrom og et stort bad med badstue. TV og gratis WiFi på alle rom. Suitene egner seg godt som oppgradert dobbeltrom, eller for barnefamilier. 

Med lange lunsjpauser er det gode muligheter for avkobling med både tur til fots, langrenn og alpint eller ta med en god bok framfor peisen!

Påmelding til kurset gjøres til kurskomiteens sekretær via e-skjema nederst på denne siden. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder både for plass ved kurset og med tanke på romtype. Det er derfor viktig at  det oppgis ønsket romtype i påmeldingen, og opplysning om hvem du evt. ønsker dele rom med. **NB ! alle felter må fylles ut for at skjemaet skal bli sendt. Ved suksessfull sending kommer en melding om dette umiddelbart opp på skjermen. Ved spm nås sekretær på e-post: Lisbeth Rustad Hellerud; kurs.opplandlegeforening@gmail.com eller pr telefon 907 68 273 Frist for påmelding er 20.12.17 Etter dette vil de rommene som ikke er belagt frigis. ***** NB ! Det er desverre ikke flere ledige rom fra 14. til 15. februar. 

Priser:

Pris kr 1995,- pr person pr døgn i enkeltrom og i fjellsuite-  og kr 1795,- pr person pr døgn i dobbeltrom for fullpensjon inkl. dagpakke. 

Tillegg for lunsj avreisedagen: kr 295,-

Dagpakke som inkluderer lunsj, kaffe og pausemat: kr 595,- pr person ,- (gjelder ikke-boende)

Kursavgift;

Kursavgift er kr.4.700,- (fastsatt av Dnlf)

Utgifter til reise og opphold, dekkes etter faste satser ved søknad til Fond II.

Satser for reise og opphold finnes på hjemmesiden til Dnlf.

Innbetaling; faktura for kursavgift med bet.frist 20. januar 2017 kommer pr e-post fra vårt regnskapsfirma. Innbetaling av dagpakker og overnatting ordnes med Pellestova før avreise.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende og at avmelding etter 1. januar fører til betalingskrav på halv kursavgift.  Ved avmelding etter 28. januar eller ved uteblivelse uten å ha gitt beskjed blir kravet hele kursavgiften. 

 

Velkommen til kurs!

Hilsen Kurskomiteen Oppland Legeforening ved;

Monica Knutsen, Toppen legesenter Lillehammer  e-post : moniknut@gmail.com

 

Klinisk emnekurs i Gynekologi

Pellestova, Øyer

Torsdag 15.02.18- lørdag 17.02.18

Arrangør: Kurskomiteen i Oppland legeforening

Kurset er godkjent med 17 timer som emnekurs i allmennmedisin. 

PROGRAM FINNER DU SOM VEDLEGG NEDERST PÅ DENNE SIDEN.