Kurs

22. januar 2021

Klinisk emnekurs i kommunikasjonslære – Den utfordrende samtalen

Vi treffes på Beitostølen 11.-13. februar med mål om å bli hakket flinkere til å snakke med pasientene våre! Den utfordrende samtalen står på agendaen, og vi kan love mange kurstimer (24 i tallet), dyktige forelesere, god mat - og ikke minst god gli' både i bakken og i løypa!
05. november 2019

Gjør kloke valg!

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer klinisk emnekurs i beslutningslære på Pellestova, Hafjelltoppen, 6.-8. februar 2020. Antall deltakere 45.
02. august 2019

Klinisk emnekurs i Revmatologi

Kurskomiteen i Oppland legeforening ønsker i samarbeid med Lillehammer sanitetsforenings Revmatimesykehus velkommen til Klinisk emnekurs i revmatologi tirsdag 5. og onsdag 6. november 2019. Kurset er godkjent med 16 timer/poeng tellende i videre- og etterutdanning i allmennmedisin. Antall deltakere 45.
18. desember 2018

Klinisk Emnekurs i Psykiatri

Har du kjent deg usikker i møte med pasienter som truer med selvmord? Eller lurt på hvordan folk kan motiveres til å røyke mindre og trene mer? Skulle du gjerne visst hvordan du kan bidra til å endre et tankemønster? Synes du samtaler om skam, krenkelser og psykiske traumer kan være utfordrende? Er ikke førerkortkrav og andre lovkrav det morsomste du vet? Har du følt deg utilstrekkelig når det oppstår en krise? Da er dette emnekurset for deg! Her vil du få praktiske tips til å håndtere mye av hverdagspsykiatrien i allmennpraksis. Vi lover læringsutbytte, fine omgivelser og nydelig mat - og satser på godt skiføre! Velkommen til Oppland legeforenings emnekurs i psykiatri på Ilsetra på Hafjell 13.-15. februar 2019!
14. juli 2018

Emnekurs i Nefrologi

I samarbeid med nefrologer på Sykehuset Innlandet Lillehammer ønsker Oppland legeforenings kurskomité velkommen til Emnekurs i Nefrologi på Quality Hotell Strand på Gjøvik 6.-7. november 2018. Kurset er godkjent med 15 timer i fagområdet Nefrologi for videre- og etterutdanning i allmennmedisin. Antall deltakere 50. Hotellet har egen SPA-avdeling så benytt muligheten for å ta et avslappende bad, en behandling eller benytt hotellets treningsfasiliteter.
25. oktober 2017

Klinisk emnekurs i Gynekologi L-32504

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer Klinisk Emnekurs i Gynekologi på Pellestova, Hafjelltoppen, 15.-17. februar 2018 Kurset er godkjent med 17 timer i fagområdet Gynekologi for videre- og etterutdanning i allmennmedisin. Antall deltakere 45. Det er lagt opp til lange lunchpauser, så her blir det mulighet for å ta seg en tur til fots, på ski eller i alpinanlegget. Alternativt kan du ta med deg ei god bok å lese i foran peisen.
30. september 2016

Klinisk Emnekurs i Infeksjonsmedisin

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer Klinsik Emnekurs i Infeksjonsmedisin på Ilsetra, Hafjelltoppen, 16.-18. februar 2017 Kurset er godkjent med 17 timer i fagområdet infeksjonsmedisin for videreutdanning og etterutdanning i allmennmedisin. Antall deltakere 45. Det er lagt opp til lange lunchpauser, så her blir det mulighet for å ta seg en tur til fots, på ski eller i alpinanlegget. Alternativt kan du ta med deg ei god bok å lese i foran peisen.
06. mai 2016

Klinisk emnekurs i akuttmedisin 21. -22. september 2016

Oppland legeforenings kurskomité skal, i samarbeid med senter for simulering og pasientsikkerhet ved NTNU Gjøvik og Preshospitale tjenster i Sykehuset Innlandet, arrangere kurs i akuttmedisin. Sted : NTNU Gjøvik. Kurset er arrangert etter samme mal tre ganger tidligere, og vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Kurset er godkjent med 18 timer/poeng i fagområdet akuttmedisin for videre- og etterutanning i allmenmedisin.
20. januar 2016

Klinisk emnekurs i indremedisin -Kardiologi for allmennleger

Klinisk emnekurs i indremedisin Kardiologi for allmennleger i regi av Hedmark legeforening Tid: 7. og 8. April 2016 Sted: Scandic Hotell Hamar Antall deltagere: 60 Godkjenninger: Allmennmedisin videreutdanning: Emnekurs: 16t i fagområde indremedisin. Etterutdanning: Klinisk emnekurs: 16t i fagområde indremedisin.

Side 1 av 2