Oppland legeforening

Lokalforening

Kurs

Klinisk Emnekurs i Psykiatri

Har du kjent deg usikker i møte med pasienter som truer med selvmord? Eller lurt på hvordan folk kan motiveres til å røyke mindre og trene mer? Skulle du gjerne visst hvordan du kan bidra til å endre et tankemønster? Synes du samtaler om skam, krenkelser og psykiske traumer kan være utfordrende? Er ikke førerkortkrav og andre lovkrav det morsomste du vet? Har du følt deg utilstrekkelig når det oppstår en krise?

Da er dette emnekurset for deg! Her vil du få praktiske tips til å håndtere mye av hverdagspsykiatrien i allmennpraksis. Vi lover læringsutbytte, fine omgivelser og nydelig mat - og satser på godt skiføre!

Velkommen til Oppland legeforenings emnekurs i psykiatri på Ilsetra på Hafjell 13.-15. februar 2019!
18. desember 2018
Unknown-1

PRAKTISK INFORMASJON :

Kurskomiteen i Oppland legeforening ønsker velkommen til Klinisk Emnekurs i Psykologi onsdag 13. til fredag 15. februar 2019. Kurset er godkjent med 17 timer/poeng tellende i videre- og etterutdanning i allmennmedisin. 

Kurset holdes på Ilsetra, som ligger på toppen av Hafjell, Øyer. Vi har reservert leiligheter. Hver leilighet består av to soverom med sengeplass for tilsammen 5 personer, stue, bad og en liten kjøkkenkrok.

Benyttelse av utendørs svømmebasseng, trimrom og badstueanlegg er inkludert.

Mer informasjon om stedet finner på www.ilsetra.no. Med lange lunsjpauser er det gode muligheter for avkopling med både tur til fots, langrenn og alpint eller en god bok foran peisen!

Påmelding til kurset og bestilling av opphold eller dagpakker gjøres til kurskomiteens sekretær via e-skjema nederst på denne siden. **NB ! alle felter må fylles ut for at det skal bli sendt. Ved suksessfull sending kommer en melding om dette umiddelbart opp på skjermen. Ved spm nås sekretær på e-post: Lisbeth Rustad Hellerud; kurs.opplandlegeforening@gmail.com Frist for påmelding er 10.01.17

Priser:

Fullpensjon (frokost, lunsj og middag); kr 1.500,- per pers døgn natt ved 2 pers per leilighet. Dagpakken er inkludert for deltakerne som bor på Ilsetra. Alle deltakere må dele leilighet, dersom man ikke har egne preferanser må man dele med annen deltaker av samme kjønn. Dersom dette ikke er aktuelt ber vi om at kursdeltaker selv skaffer overnatting og kun bestiller dagpakke (obligatorisk for ikkeboende deltakere)

Tillegg for lunsj avreisedagen: kr 265,-

Dagpakke som inkluderer lunsj, kaffe og pausemat: kr 450,- pr. dag (gjelder ikke-boende)

Middag for ikkeboende : kr 575,- pr. pers.

Kursavgift :

Kursavgift er kr. 4.800,- (fastsatt av Dnlf)

Utgifter til reise og opphold, dekkes etter faste satser ved søknad til Fond II.

Satser for reise og opphold finnes på hjemmesiden til Dnlf.

Innbetaling; faktura med bet.frist 20. januar 2019 kommer pr e-post fra vårt regnskapsfirma ved Vidar Bråten.Oppgjør for dagpakker og overnatting tas direkte på Ilsetra før avreise.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende og at avmelding etter påmeldingsfristens utløp fører til betalingskrav på halv kursavgift, avmelding etter 30. januar fører til betalingskrav på hele kursavgiften.

Kurskomiteen Oppland Legeforening v/Lisbeth Rustad Hellerud

Velkommen på kurs!

Hilsen Kurskomiteen Oppland Legeforening ved;

Marit Tuv, Vang legekontor, vang i Valdres - marittuv@hotmail.com

Steinar K. Grue, Bryggerilegene Lillehammer - steinar.grue@gmail.com

Klinisk emnekurs i Psykiatri

lsetra, Øyer

Onsdag 13.- fredag 15. februar 2019

Arrangør: Kurskomiteen i Oppland legeforening 

Kurset er søkt godkjent med  17 timer som emnekurs i  

videre –og etterutdanning i allmennmedisin.

PROGRAM FINNER DU SOM VEDLEGG NEDENFOR.