Rogaland legeforening

Lokalforening

2020

Sosial distansering ved covid-19

Sosial distansering ved covid-19 etterlater legene i Rogaland sosialt distansert.
Peter Christersson, Nestleder Rogaland legeforening
12. oktober 2020

Den årlige legefesten i Stavanger, som arrangeres på rundgang av de ulike sykehusavdelingene, har blitt en kjent og kjær januar-tradisjon. I 2021 skulle den nå sitt ultimate klimaks, i regi fastlegene/festlegene i Rogaland. Så slo covid-19 til, og ingenting ble som før. Fastlegene lovet å gjøre legefesten great again. Det er nå med tungt hjerte at jeg må informere om at festkomiteen (pt kun meg), i enighet med styret i Rogaland Legeforening, har kommet til at det å planlegge en slik fest nå, vil være både umulig og uforsvarlig. Legefesten 2021 er derfor utsatt på ubestemt tid. Vi lover imidlertid å komme særdeles sterkt tilbake!

Legefesten i Haugesund, er minst like kjær, selv om den er relativt ny. Festkomiteen i Haugesund har kommet til samme konklusjon. Festen er utsatt på ubestemt tid.

Og, hva hadde ikke passet bedre i mørketiden like før jul, enn å samles med barn og gode kolleger til førjulsteater med Rogaland Teaters barne- og ungdomsteater? Svaret er selvsagt ingenting. Dessverre ser vi heller ikke at dette arrangementet vil kunne avholdes nå.

Med håp om en snarlig vaksine, og igjen mulighet for å omgås «på gamlemåten». Ta vare på familiene deres, kollegaene og dere selv.