Mimrekveld

I forbindelse med IMHK 2022 inviteres det til mimrekveld torsdag 03.11.22.

Historikk & kasuistikk:
Det er over tretti år siden NIMFs første æresmedlem, dr.med. Svein Oseid, ledet gruppen av fysioterapeuter og leger som arrangerte «Idrettsmedisinsk Høstkongress» på Park i Sandefjord to år på rad (1988 + 1989) under mottoet:

Vi skal ta hverandre alvorlig, men ikke så høytidelig!

Mange eldre idretts-medisinere har fortsatt gode, morsomme og kanskje helt spesielle minner fra disse dagene på Park Hotell og kvelden før årets Høstkongress kan vi by på en liten reprise.
For de yngre som ikke var til stede og er trøtt av at veteran-gruppen med latter og smil stadig refererer til noen «historiske Kongress-opplevelser», - er dette en mulighet til et lite innsyn. Er det fortsatt noe fra den gang som er verdt en reprise eller er det tiden som har gjort en vellykket retusjering av minnene?
Med røtter i kongressdagene i 1988 og 1989, har vi satt opp følgende for kongressdeltagere og andre interesserte:

Torsdag 3.11-22:
Kl. 17.00: Mingling og enkel servering. Kl. 18.30 – ca 20.00:

«Det var en gang -----«

• Minner, tanker og refleksjoner fra en tid med over-heads, lydkassetter,  lysbilder, VHS-video, Jahn Teigen og Michael Jackson.
Dessuten, med rot i OL 1988 og Høstkongressen 1989:

«Suksess og nederlag går opp og ned!»

• Samtale omkring livets opp- og nedturer i og utenfor toppidretten med de største internasjonale medaljesamlerne i norsk brytesport:
Brødrene Jon og Lars Rønningen

Etter kl. 20.00: Frivalgte øvelser:
Mingling, middag eller bartreff, ny mingling, overnatting eller hjemreise. Vi oppfordrer gamle og nye grupperinger til selv å gjøre avtaler for en hyggelig kveld og organisere dette etter eget ønske.

Frist for påmelding 1. oktober.
Klikk her for påmelding:  https://www.trippus.net/imhkmimrekveld/registrering