Høstmøtet 22.-23.10.2020

Årets møte er på Zoom!
Grand Hotell

Kjære medlem,

Nå er alt klart for årets høstmøte som avholdes kommende uke via den digitale konferanseplattformen Zoom. Det er program både torsdag 22. og fredag 23. fra kl 9 til 15. Se vedlagt hefte for program, abstracts og årsmøtepapirer.

Høstmøtet er gratis for alle medlemmer, men krever at hver enkelt registrer seg på forhånd. Ved å registrere deg via følgende lenke allerede nå vil du få tilsendt en personlig lenke for pålogging til konferansen torsdag og fredag. Det er mulig å logge seg på en time før programmet starter.

https://legeforeningen.zoom.us/meeting/register/tJ0tdequpzotG9YASrcrw67y-tMEkxx6Dp9c

For alle som er usikre på hvorvidt de vil klare å koble seg til har vi opprettet et frivillig test-møte mandag 19.10. kl 1500 til 1600. Det anbefales at dere benytter samme datamaskin og tilkobling til internett som skal benyttes på selve høstmøtet. Alle som skal presentere på høstmøtet oppfordres på det sterkeste til å benytte denne muligheten for å teste plattformen og gjøre seg kjent med hvordan man får vist sin presentasjon. 

Test-møtet krever egen registrering. Det gjøres via https://legeforeningen.zoom.us/meeting/register/tJMsdO-trzkqG9TTaNAh70wdWjwNA24chQyT

Vi ser frem til å se dere neste uke!

For styret,

Ivar Vølstad