Sør-Trøndelag legeforening

Lokalforening

Aktuelt

Bokbad med Jan Boris Stene og Kjetil Karlsen

17. november 2020
Sør-Trøndelag legeforening har gleden av å invitere til høstens andre bokbad - denne gang med Jan Boris Stene som bokbades av Kjetil Karlsen.

Vi støtter streiken!

26. oktober 2020
Vi støtter våre kolleger i deres streik om særavtalen. Mange av dem jobber mer enn 100 timer legevakt i uken, i tillegg til full jobb på fastlegekontoret. Arbeidsbelastningen i legevakt må ned, alle har rett på å kunne balansere jobb med familie og fritid! Lindy Jarosch-von Schweder Styreleder Sør-Trøndelag legeforening

Høstcafé - bokbad med Kjetil Karlsen og Christer Mjåset

16. oktober 2020
Vi inviterer til høstens første bokbad! Tid/Sted: 4. november kl. 19.00 på Kulturtorget, Trondheim Folkebibliotek.

Vellykket byvandring med Sør-Trøndelag legeforening

14. september 2020
Tirsdag 25. og onsdag 26.september arrangerte Sør-Trøndelag Legeforening byvandring for medlemmene, med den tidsaktuelle tittelen «Pest, galskap og fattigdom i Trondheims bybilde».

Pest, galskap og fattigdom i Trondheims bybilde

03. juli 2020
NB!! ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!!! For å stå på venteliste send mail til: bente.gronnesby@st-legeforening.no Sør-Trøndelag legeforening inviterer til medisinsk byvandring!

NB! Arrangementet er flyttet til 2021 - samhandlingskonferanse 13. mai 2020 - Fra parter til partnere

06. mars 2020
NB!!! VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT ARRANGEMENTET FLYTTES TIL 2021 Et godt og langvarig forhold krever innsats, omtanke og tålmodighet fra alle parter for at forholdet skal fungere bra. En sentral i oppgave er å håndtere forskjeller. Er vi gode på det i våre partnerskap? Hva skal egentlig til for å lykkes?

Stakkars liten, syk og sliten – Velkommen til spennende nyttårs-café!

16. desember 2019
ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!!! Sør-Trøndelag legeforening inviterer til nyttårs-café onsdag den 15. januar kl. 19.30 på Kulturtorget på Trondheim Folkebibliotek (inngang fra Kongens gate).

Helsepolitisk seminar i Midt-Norge, 6. desember 2019

03. oktober 2019
Legeforeningens Regionutvalg Midt-Norge i samarbeid med Helse Midt-Norge RHF har på ny gleden av å ivitere til helsepolitisk seminar! Tid: fredag 6. desember kl. 10.00Sted: Scandic Hell, Stjørdal Årets tema er Helseplattformen, beredskap og katastrofer samt innovasjon/forskning.Seminaret er godkjent med 6 timer for alle spesialiteter. Velkommen til en spennende dag!

Nytt styre i Sør-Trøndelag legeforening

18. september 2019
I dag ble nytt styre konstituert og vi skal gjøre vårt beste for våre medlemmer!Kurskomitéens leder har fått fast plass og vi gleder oss til samarbeidet.Har dere innspill eller idéer, send gjerne en epost til styret eller vår organisasjonssekretær.

Side 1 av 6