Sør-Trøndelag legeforening

Lokalforening

Aktuelt

Pest, galskap og fattigdom i Trondheims bybilde

03. juli 2020
Sør-Trøndelag legeforening inviterer til medisinsk byvandring!

NB! Arrangementet er flyttet til 2021 - handlingskonferanse 13. mai 2020 - Fra parter til partnere

06. mars 2020
NB!!! VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT ARRANGEMENTET FLYTTES TIL 2021 Et godt og langvarig forhold krever innsats, omtanke og tålmodighet fra alle parter for at forholdet skal fungere bra. En sentral i oppgave er å håndtere forskjeller. Er vi gode på det i våre partnerskap? Hva skal egentlig til for å lykkes?

Stakkars liten, syk og sliten – Velkommen til spennende nyttårs-café!

16. desember 2019
ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!!! Sør-Trøndelag legeforening inviterer til nyttårs-café onsdag den 15. januar kl. 19.30 på Kulturtorget på Trondheim Folkebibliotek (inngang fra Kongens gate).

Helsepolitisk seminar i Midt-Norge, 6. desember 2019

03. oktober 2019
Legeforeningens Regionutvalg Midt-Norge i samarbeid med Helse Midt-Norge RHF har på ny gleden av å ivitere til helsepolitisk seminar! Tid: fredag 6. desember kl. 10.00Sted: Scandic Hell, Stjørdal Årets tema er Helseplattformen, beredskap og katastrofer samt innovasjon/forskning.Seminaret er søkt godkjent med 6 timer for alle spesialiteter. Velkommen til en spennende dag!

Nytt styre i Sør-Trøndelag legeforening

18. september 2019
I dag ble nytt styre konstituert og vi skal gjøre vårt beste for våre medlemmer!Kurskomitéens leder har fått fast plass og vi gleder oss til samarbeidet.Har dere innspill eller idéer, send gjerne en epost til styret eller vår organisasjonssekretær.

Kom og ta grep om din pensjon - har du råd til å la være?

10. september 2019
ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!!For å stå på venteliste send mail til: bente.gronnesby@st-legeforening.no Sør-Trøndelag legeforening ønsker våre medlemmer hjertelig velkommen til tapas og kveldstreff om pensjon i samarbeid med Danske Bank. Tid og sted: tirsdag 5. november 2019 kl. 1730 på Britannia Hotell, Trondheim "Normenn som nærmer seg pensjonsalderen aner ikke hvor mye penger de trenger som pensjonister. De sparer heller ikke til alderdommen".

Godt valg og oppsummering av helsepolitisk debatt!

09. september 2019
Vi ønsker alle våre medlemmer et riktig godt valg! Her er en oppsummering av vår helsepolitiske debatt som ble arrangert på Litteraturhuset i Trondheim med 90 påmeldte medlemmer. En flott aften på Litteraturhuset da Sør-Trøndelag legeforening arrangerte helsepolitisk debatt, 20.august med tema «Min helse, hvem sitt ansvar?» Sør-Trøndelag Legeforening arrangerte tirsdag 20. august helsepolitisk debatt på Litteraturhuset Sellanraa, med temaet «Min helse, hvem sitt ansvar?». Med toppet politikerlag i panelet, og en opplagt og ordfrisk Magne Nylenna som ordstyrer, var det duket for en interessant kveld. I tillegg til Ap’s Rita Ottervik og Høyres Ingrid Skjøtskift, stilte Erling Moe (V), Mona Berger (SV), Ragna Vorkinnslien (RV), Ola Lund Renolen (MDG), Ingrid Marie Hildrum (KrF), Marte Løvik (Sp) og Tore Kristiansen (Frp).

Velkommen til helsepolitisk debatt "Min helse, hvem sitt ansvar"

17. juni 2019
Sør-Trøndelag legeforening inviterer til helsepolitisk debatt i forkant av kommunevalget 9. september 2019. Tid: tirsdag 20. august kl. 19.00-22.00 på Litteraturhuset/Sellanraa,Trondheim Vi har fått bekreftet deltagelse fra følgende: Rita Ottervik (AP), Ingrid Skjøtskift (Høyre), Ingrid Marie Hildrum (Krf), Ragna Vorkinnslien (Rødt) Mona Berger (SV), Erling Moe (Venstre) Tore Kristiansen (FrP), Ola Lund Renolen (MDG), Marte Løvik (Sp) Debattleder: Magne Nylenna, Fagdirektør, Dr.med. i Folkehelseinstituttet Godt valg!

Nye og bedre betingelser for fastlegekontor som deltar i oppsett av Helseplattformen

28. mai 2019
Forrige utlysning etter fageksperter og fastlegekontor fra Trondheim og prosjektleder og faglig koordinator for fastleger resultert i ingen søknader fra Trondheim. Dialog med tillitsvalgte og Legeforeningen har resultert i at vi nå kan tilby bedre betingelser ved at: Legekontor kan få: - kommunal vikar i 100% stilling med liten hjemmel på kontoret som kan arbeid på alle legekontorets lister l tillegg til sin egen og de to fagekspertenes.- utgiftskompensasjon for vikar- kompensasjon for merbelastning for legekontoret Fageksperter, prosjektleder og faglig koordinator kan velge mellom en god månedslønn og praksiskompensasjon eller timeslønn etter fakturert medgått tid (kommunal møtesats for fastleger i TK)

Side 1 av 6