Geilokurset 2020 AVLYST

GEILOKURSET 2020 ER AVLYST

Vakkert snølandskap på Geilofjellet. Illustrasjonsfoto: Istockphoto.com nmated

Les det spennende programmet her:

Geilokurset 2020 endelig program

Geilo-kurskomiteen inviterer til nytt kurs på Dr. Holms hotell i uke 12 (16. – 20. mars).
Årets tema blir revmatologi. Innen dette feltet skjer det mye, og vi ser på siste nytt innenfor behandlingen.

Vi skal lære å undersøke ledd, og ikke minst oppdatere oss på alle antistoffene innen revmatologien. Artrose er inne i en ny behandlingsæra. Biologisk behandling - som vi trenger å lære mere om - har gjort sitt inntog i revmatologien. Skal revmatisme-pasienter trene, og eventuelt hvordan? Hvor stor risiko utgjør revmatologiske sykdommer for hjertet? Hva gjør vi med de urinsyregiktpasientene hvor vi ikke kommer til målet med konvensjonell forebyggende behandling? Er det noe nytt innen fibromyalgi? Er det forskjell på bisfosfonatene innen osteoporose behandling? Og hvor farlige er de med tanke på kjevenekrose? Er hormonbehandling helt ute?

På ettermiddagen legger vi som vanlig opp til mer refleksjon og ettertanke. Hvor går fremtidens helsevesen med tanke på økonomiske begrensninger. Hvordan forholder vi oss til nye sosiale media, og hvordan innvirker disse på våre pasienters liv.
Det er søkt om godkjenning for 33,5 timer.

Geilo lokker med sine hvite vidder, og sjansen for sol er stor på denne tiden. Temperaturen er også passe for skiaktiviteter. I tillegg er det egen spa-avdeling på hotellet. Hyggelige måltider, mye musikk og sang vil prege kurset. Ta gjerne med musikkinstrumenter!

Kursavgift: 6000 kr

Da håper vi å se deg på kurset i mars!
Med hilsen fra kurskomiteen
Edle Margrethe Johannesen, Lina Kristin Welle-Nilsen, Jan Arvid Prytz og Jørgen Smith

Velkommen