Onsdag: Middag på Caspar og konsert på Folkebadet med Lars Lillo-Stenberg

OBS! Avreise med buss fra Scandic Fornebu kl 19.00

Onsdag blir det middag på restaurant Caspar i Sandvika kl 19.15 og konsert på Folkebadet i Sandvika med Lars Lillo-Stenberg kl 21.30.

Restaurant Caspar
Restauranten ligger i en gammel bygård tegnet av Magnus Poulsson i hjertet av Sandvika - men har vunnet hjerter langt utenfor kommunegrensen. Caspar skal være et sted alle føler seg hjemme med sin uformelle og vennlige stemning. Denne kvelden har vi hele restauranten for oss selv og restaurantens populære tapas står på menyen.

 

Lars Lillo Stenberg

Lars Lillo-Stenberg
Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev sanger helt fra denne tiden. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form. Med låter som "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.