Norsk psykiatrisk forening

Aktuelle saker

Sommerhilsen

01. juli 2022
Kjære medlemmer i Npf. Endelig skal vi få oppleve en mer eller mindre normal sommer, smitterestriksjonsmessig. Vi er mange som ser fram til å kunne reise, treffe venner og familie og rett og slett puste ut etter flere år med mye arbeid og stor belastning. Det er så vel fortjent. Samtidig går våre tanker til alle som ble berørt av skytingen i Oslo forrige helg.

Unnskyld, alle skeive

29. juni 2022
Leder i Norsk psykiatrisk forening beklager at psykiatere har vært med på å gjøre livet vanskeligere for mange skeive.

Lars Lien på Landsstyremøtet i Stavanger

01. juni 2022
Legeforeningens landsstyremøte er i gang i Stavanger. Npf er med.

Styrets prinsipp- og arbeidsprogram 2022-2023

30. mai 2022
I slutten av mai var styret i Npf samlet i et vårfint Trondheim. Resultatet av møtet er blant annet et prinsipp- og arbeidsprogram for styrets arbeid det neste året.

Nyhetsbrev nummer 2/2022

30. mai 2022
Kjære psykiatere og LIS. Dette er det andre nyhetsbrevet fra styret i Norsk psykiatrisk forening.

Innspillsmøte i HOD

16. mai 2022
Fredag 13.mai var en rekke profesjonsorganisasjoner invitert til innspillsmøte hos helseminister Ingvild Kjerkol for å komme med innspill til ny opptrappingsplan for psykisk helse.

Filmpremiere på Faglandsrådsmøtet

03. mai 2022
På Faglandsrådet 2022, dag to, var det premiere på en informasjonsfilm om innleggelse i psykisk helsevern. En felles søknad til Kvalitetsfondet og samarbeid mellom NFA og Npf ligger bak.

Nye styremedlemmer fra 1. mai

30. april 2022
På årsmøtet i mars ble to nye medlemmer valgt inn i styret i Norsk psykiatrisk forening. Vi takker for at de ønsker å engasjere seg i foreningen, og ser fram til samarbeidet.

Nye naboer og nytt samarbeid

29. april 2022
I mars i år flyttet Den norske tannlegeforening (NTF) inn i en egen etasje i Legenes hus. Har det betydning for Norsk psykiatrisk forening?

Side 1 av 4