Nyheter

Takker av som tillitsvalgt etter 35 år

09. september 2021
Når Gunnar Ramstad i høst går av som leder av Hordaland legeforening, kan han se tilbake på et godt stykke norsk helsepolitisk historie.

Valgdebatt i Legenes hus

08. september 2021
Se valgdebatten Legeforeningen arrangerte om fremtidens helsetjeneste i Legenes hus i Oslo, tirsdag 7. september.

VALGDEBATT: Lover nasjonal ALIS-ordning

07. september 2021
Helt i innspurten av årets stortingsvalgkamp inviterte Legeforeningen til debatt om fremtidens helsetjeneste i Legenes hus i Oslo. I panelet stilte helseminister Bent Høie (H), Ingvild Kjerkol (Ap), Kjersti Toppe (Sp) og Nicholas Wilkinson (SV).

Bli kjent med Legeforeningens sentralstyremedlemmer

07. september 2021
1. september tiltrådte nytt sentralstyre. Aktuelt i foreningen har stilt medlemmene to spørsmål: Hva vil du spesielt jobbe for i vervet som sentralstyremedlem? Og hva mener du er den største utfordringen norsk helsevesen står overfor i tiden fremover?

Årets stortingsvalg: Helsetjenesten står ved et veiskille

07. september 2021
For Legeforeningen er det selvsagt at helse bør ha topprioritet når vi fortsatt står midt i en pandemi.

Gleder seg til å ta fatt på oppgaven

01. september 2021
Anne-Karin Rime har i dag sin første dag som president i Legeforeningen. – Jeg er stolt og beæret. Glad for å kunne bruke tiden min på å jobbe for medlemmenes interesser og helsetjenesten i stort.

110 år med norsk kirurgi

23. august 2021
Norsk kirurgisk forening ble opprettet i 1911 og har 110-årsjubileum i år. Som bartskjærere var kirurgene allerede fra 1597 organisert i landets første legeforening, nemlig Bartskjærerlauget.

ARENDALSUKA: Varsler endringer i måten vi bygger sykehus

18. august 2021
Både Arbeiderpartiet og Senterpartiet vil føre en annen sykehuspolitikk hvis de får makten til høsten, men er uenig om det er nødvendig å skille drift og investeringer for å bygge fremtidsrettede sykehus.

Allmennmedisin-damen

17. august 2021
Best mulig helse for alle – det brenner Marte Kvittum Tangen virkelig for. Nå venter to nye år som allmennmedisinsk orakel for landets journalister. Eller leder for Norsk forening for allmennmedisin, som det også heter.

Side 1 av 60