Nyheter

En virksom leder

19. januar 2021
– Jeg liker å ha mye å gjøre. Å sitte og se på TV hver kveld, det er ikke helt min stil. Da kjeder jeg meg, sier Maja Elisabeth Mikkelsen, nyvalgt leder for medisinstudentene.

Ny app for medlemsfordeler

19. januar 2021
Legeforeningen har i samarbeid med Akademikerne pluss lansert en ny app som samler alle dine medlemsfordeler. Ta en titt og se hva vi kan tilby deg.

Legeforeningen med på folkehelseopprop

19. januar 2021
Sammen med over 100 andre organisasjoner, foreninger, fagpersoner og helseaktører, stilte Legeforeningens seg bak et folkehelseopprop som ble oversendt til regjeringen Solberg like før jul.

Sykehustalen 2021: Helseministeren takket de ansatte i sykehusene

14. januar 2021
Legeforeningen er glad for at helseministeren anerkjenner jobben ansatte i sykehus har gjort under pandemien. Samtidig understreker foreningen at sykehusene trenger et varig løft fremover.

Koronaen forsterker betydningen av godt arbeidsmiljø

13. januar 2021
Koronaen ble nylig kåret til årets ord i 2020. Vi har lagt bak oss et spesielt år med mange utfordringer med bakgrunn i nettopp årets ord.

– Den offentlige helsetjenesten skal fortsatt være førstevalget for leger og pasienter

05. januar 2021
Legeforeningen mener det er viktig å hindre en todeling av helsetjenesten og peker på at det må et økonomisk løft til for å motvirke dette.

Helsepersonell får tilbud om koronavaksine

30. desember 2020
Myndighetene varsler nå at utvalgte helsepersonellgrupper vil få tilbud om vaksine samtidig som sykehjemsbeboere og risikogrupper over 85 år. Legeforeningen tok til orde for dette allerede før jul og har gitt innspill til prioriteringsrekkefølgen.

Går sammen i vintertiden

21. desember 2020
Gode sosiale relasjoner og fysisk aktivitet er gull verdt for vår psykiske og fysiske helse. Derfor har lege Trude Salte startet "Sammen i vintertid".

Godt nyttår!

21. desember 2020
Legeforeningen ønsker alle medlemmer, tillitsvalgte og andre samarbeidspartnere en riktig god jul – og et godt nytt år!

Side 1 av 49