Nyheter

Jannicke Mellin-Olsen utnevnt til ridder av St. Olavs orden

14. oktober 2021
Anestesilegen ved Bærum sykehus får utnevnelsen for sin innsats for norsk klinisk samfunnsmedisin.

Nye anbefalinger for behandling av psoriasis

14. oktober 2021
– Vi håper at norske hudleger synes dette er et nyttig arbeidsverktøy som bidrar til å bedre behandlingen til pasienter med psoriasis.

Ny leder i Overlegeforeningen

14. oktober 2021
Da Anne-Karin Rime tok over som president i Legeforeningen 1. september, ble Geir Arne Sunde ny leder av Overlegeforeningen. I dette intervjuet får du muligheten til å bli litt bedre kjent med mannen som skal lede overlegene de neste to årene.

Hurdalsplattformen: Vil utrede helseforetaksmodellen

13. oktober 2021
Arbeiderpartiet og Senterpartiet har lagt frem ny regjeringsplattform. Flere av punktene i plattformen er i tråd med Legeforeningens politikk.

Vi må ikke snuble på målstreken

12. oktober 2021
Til tross for at samfunnet nå åpner opp igjen, så er ikke pandemien over. Det vet alle helsearbeidere som har stått i førstelinja det siste halvannet året.

Statsbudsjettet 2022: – Nå må ny regjering ta ansvar

12. oktober 2021
Både kommunene og legene krever nasjonale strakstiltak hvis myndighetene skal redde fastlegeordningen og sikre likeverdige helsetjenester til hele befolkningen.

Nytt politisk mulighetsrom for Legeforeningen

06. oktober 2021
Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) har gått videre med forhandlinger om regjeringssamarbeid. Samtidig har Legeforeningen sendt inn krav og innspill til politiske tiltak i ny regjeringserklæring.

Slik jobber de fagmedisinske foreningene med å redusere sosial ulikhet i helse

05. oktober 2021
Under vårens faglandsråd vedtok fagstyret en resolusjon om sosial ulikhet i helse. Aktuelt i foreningen har stilt representanter fra de ulike foreningene spørsmål om hvordan de aktivt jobber med problematikken.

Forventer tredje vaksinedose

01. oktober 2021
– Vi forventer at helsepersonell prioriteres for en tredje vaksinedose så fort en eventuell anbefaling foreligger, sier president Anne-Karin Rime.

Side 1 av 62