Nyheter

Ærespris i nevrologi til Dag Årsland

25. november 2020
Professor Dag Årsland ved Stavanger universitetssjukehus mottok den mest prestisjetunge nevrologiprisen i Norge, Monrad-Krohns pris 2020, for sitt bidrag innen demensforskning.

Å møtes i koronaens tid

25. november 2020
Første uken i desember har Legeforeningen sitt andre landsstyremøte i 2020. Vi gjennomførte et godt digitalt landsstyremøte i mai, og vi håpet at vi skulle møtes fysisk i desember. Men slik ble det ikke.

Gjennomslag for digital vaksinasjonsregistrering

25. november 2020
En effektiv covid-19-vaksinering krever oppdaterte opplysninger. Myndighetene følger nå Legeforeningens råd om å kreve digital registrering umiddelbart etter hver vaksinasjon.

Norsk nevrologisk forening feirer 100 år

10. november 2020
Nevrologene markerte sin 100-årige eksistens med en digital jubileumskonferanse 29. oktober. Under konferansen ble nevrologenes jubileumsbok «Historien, faget og menneskene» lansert.

Gratulerer med Legenes Hus

10. november 2020
13. oktober flyttet Legeforeningen inn i flotte nye lokaler på Christiania Torv. Ett år i landflyktighet i Kirkegata var over, og vi kunne stolt vise fram resultatet av et solid byggeprosjekt – levert på tid og på budsjett.

Vellykket, digitalt faglandsråd

09. november 2020
Faglandsrådet 2020 gikk av stabelen som et digitalt møte på grunn av pandemien. Flere faglige interessante diskusjoner ble løftet, og en resolusjon om overbehandling i livets siste fase ble vedtatt.

Trer av som president for verdens anestesileger

09. november 2020
Jannicke Mellin-Olsen har de siste fire årene vært president i World Federation of Societies of Anesthesiologists (WFSA). At alle i verden skal ha tilgang til trygg anestesi har vært hennes kjernesak.

Enighet om lønnsoppgjøret for sykehuslegene

06. november 2020
Etter krevende forhandlinger kom Legeforeningen og Spekter i natt til enighet om årets lønnsoppgjør for sykehuslegene.

Lønnsforhandlingene med Spekter i gang

05. november 2020
Legeforeningen og Spekter møtes torsdag 5. november til forhandlinger om årets lønnsoppgjør for sykehuslegene.

Side 1 av 47