Utveksling

Har du lyst til å bli kjent med et annet helsevesen? Prøve deg på forskning i utlandet? Bli kjent med klinikken tidligere på studiet? Da er utveksling noe for deg! Velg mellom klinisk, forsknings- eller preklinisk utveksling og oppdag verden. Søk via linkene nedenfor i perioden 1. oktober-1. november. Verden venter!
bilde

NB! Din sikkerhet kommer først. Avlyses utvekslingen pga. Covid-19 og det ikke er anbefalt å reise etter du har kjøpt billetter, vil utvekslingsavgiften bli refundert.

Brosjyre for utveksling

Her kan du lese mer om tidligere studenters opplevelser, IFMSA/SCORE/SCOPE og ofte stilte spørsmål og svar.

Forskningsutveksling

På forskningsutveksling blir du plassert i en etablert forskningsgruppe i 4 uker hvor du kan lære generelt om forskning og noen prosedyrer. Forskningsutveksling er åpent for alle medisinstudenter! Du søker forskningsutveksling ved å fylle inn skjemaet HER.

Klinisk utveksling

På klinisk utveksling blir du plassert på en sykehusavdeling i 4 uker hvor du følger en lege og opplever hvordan det er å jobbe på en avdeling i andre omstendigheter enn på norske sykehus. Klinisk utveksling er åpent for studenter som er ferdig med 5. semester til sommeren, og det er mulig å velge mellom hele 30 land over hele verden. Du søker klinisk utveksling ved å fylle ut skjemaet HER.

Preklinisk utveksling

På preklinisk utveksling vil du hospitere på en avdeling og følge deres daglige rutiner i to uker. Her er målet at du som preklinisk student skal få oppleve en klinisk hverdag og hvordan det er å jobbe som lege i enten Danmark eller Thailand. Preklinisk utveksling er for alle som ikke har fullført 5. semester. Du søker preklinisk utveksling ved å fylle ut skjemaet HER.

Spørsmål?

Ta kontakt med dine lokale utvekslingsansvarlige:

Eventuelt de nasjonale utvekslingsansvarlige: