Høstmøtet 2021

Norsk ortopedisk forening har den glede å invitere til årets Ortopedisk høstmøte i uke 43. Det finner sted på Radisson Blu Scandinavia onsdag 27. til fredag 29. oktober.
Banner for høstmøtet 2021 av Nof

Full gjenåpning av Norge, metern er borte og vi arrangerer fysisk Høstmøte uten restriksjoner på Radisson Blu Scandinavia onsdag 27. til fredag 29. oktober.

Vi supplerer imidlertid med en digital løsning som i år leveres av Tappin. Det innebærer at det blir mulig å følge møtet digitalt i sann tid, samt å delta i symposier eller frie foredrag med en presentasjon, selv om du ikke kan være fysisk til stede. Det gjør at alle som av ulike grunner må være igjen hjemme fra deler eller hele møtet, kan følge med, eventuelt delta aktivt med presentasjoner og stille spørsmål fra tilhørerbenken alle tre dager. Lenke til digital plattform: https://live.tappin.no/1451 Brukernavn og passord sendes på e-post til de som er påmeldt.

Faggruppene har snekret sammen faglig fenomenale symposier og vi har fått inn 136 abstrakter som er fordelt på 17 sesjoner med frie foredrag.

Vi har stor fleksibilitet med et hybrid høstmøte, men håper at vi klarer å gjenskape høstmøtestemningen slik vi husker den, eller helst bedre. Med hotellet for oss selv har vi muligheter til å skape en høstmøteboble som vi nå har lengtet etter i snart to år.

Påmelding via: https://www.ksci.no/events/norsk-ortopedisk-forenings-hostmote-deltakere/