Norsk medisinstudentforening

Fagforening og interesseorganisasjon for studenter

Nyheter

Verden venter – søk utveksling 2022/2023!

Lyst til å bli kjent med et annet helsevesen? Prøve deg på forskning i utlandet? Bli kjent med klinikken tidligere på studiet? Da er utveksling noe for deg! Velg mellom klinisk, forskning eller preklinisk utveksling og oppdag verden. Søk nedenfor fra 1.oktober tom. 1.november. Verden venter!
NB! Din sikkerhet kommer først. Avlyses utvekslingen pga. Covid-19 og det ikke er anbefalt å reise etter du har kjøpt billetter, vil utvekslingsavgiften bli refundert.
3. oktober 2021
Utveksling

Brosjyre for utveksling

Her kan du lese mer om tidligere studenters opplevelser, IFMSA/SCORE/SCOPE og ofte stilte spørsmål og svar.

Forskningsutveksling

På forskningsutveksling blir du plassert i en etablert forskningsgruppe i 4 uker hvor du kan lære generelt om forskning og noen prosedyrer. Forskningsutveksling er åpent for alle! Du søker forskningsutveksling ved å fylle inn dette skjemaet. Utvekslingen er for alle medisinstudenter.

Klinisk utveksling

På klinisk utveksling blir du plassert på en sykehusavdeling i 4 uker hvor du følger en lege og opplever hvordan det er å jobbe på en avdeling i andre omstendigheter enn på norske sykehus. Klinisk utveksling er åpent for studenter som er ferdig med 5. semester til sommeren. Du søker klinisk utveksling ved å fylle ut dette skjemaet

Preklinisk utveksling

På preklinisk utveksling vil du hospitere på en avdeling og følge deres daglige rutiner i to uker. Her er målet at du som preklinisk student skal få oppleve en klinisk hverdag og hvordan det er å jobbe som lege. Preklinisk utveksling er for alle som ikke har fullført 5. semester. Du søker preklinisk utveksling ved å fylle ut dette skjemaet

For spørsmål, kontakt: