Norsk medisinstudentforening

Fagforening og interesseorganisasjon for studenter

Nyheter

Markedsledende forskring for alle medisinstudenter

04. februar 2020
Nmf har i mange år tilbudt studentforsikring (reise-, ulykkes- og innboforsikring) til studenter både i Norge og utlandet gjennom Storebrand. Forsikringen for de som studerer i utlandet har derimot ikke vært av de beste, og mange potensielle medlemmer har derfor valgt andre studentorganisasjoner. Vi ønsker at våre medlemmer skal ha de beste fordelene og har derfor reforhandlet avtalen, noe som har resultert i en markedsledende forsikring!

Nasjonalt styre og nasjonale tillitsvalgte 2020

04. januar 2020
Nytt år betyr nytt Nasjonalt styre og nye nasjonale tillitsvalgte. Her får du en oversikt over hvem som skal styre Nmf-skuta det kommende året.

Har du lyst til å bli med Nmf på Europamøtet til IFMSA i Litauen?

10. desember 2019
23.-27. april arrangeres europeisk regionalt møte (EuRegMe) i Vilnius, Litauen. Alle Nmf-medlemmer kan søke seg inn i den norske delegasjonen – dette vil du ikke gå glipp av!

Verden venter – søk utveksling!

21. november 2019
Lyst til å bli kjent med et annet lands helsevesen? Prøve deg på forskning? Bli kjent med klinikk tidligere på studiet? Da er utveksling noe for deg! Velg mellom klinisk, forsknings- eller preklinisk utveksling og oppdag verden. Søk nedenfor fram til 1. desember. Verden venter!

Think globally, act locally – erfaringer fra Generalforsamlingen til IFMSA i august 2019

08. november 2019
Nmf er medlem av verdens største studentorganisasjon, nemlig den internasjonale medisinstudentforeningen IFMSA (International Federation of Medical Students` Associations).

Har du lyst til å delta på IFMSA sin generalforsamling i Rwanda?

04. november 2019
1.-7. mars arrangeres generalforsamlingen til IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations) i Kigali, Rwanda. Er du interessert i global helse, menneskerettigheter, utveksling eller internasjonalt arbeid, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av!

Er du interessert i Nmf sitt internasjonale arbeid?

24. oktober 2019
Har du lyst å bidra til Nmf sitt største møte? Har du lyst for å samarbeide med et dyktig og motivert team og bli kjent med mange studenter fra hele Norden? Da må du lese videre og søke!

Grimstad-utvalget

27. september 2019
Her presenterer vi en kort gjennomgang av Grimstadutvalgets viktigste anbefalinger og hva de betyr for norske medisinstudenter, i både inn- og utland.

Still til valg - Valgmøtet 2019

23. august 2019
Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) avholdes 13.10.19 på X Meeting Point utenfor Oslo. Her skal representanter til nasjonale verv i foreningen velges, og vi søker i denne sammenheng engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg.

Side 1 av 3