Virke

Forhandlinger av Særavtalen mellom Legeforeningen og Virke

07. desember 2020

Lokale forhandlinger - Særavtalen

07. desember 2020

Landsoverenskomstene 2020

07. desember 2020

Kurs for tillitsvalgte

27. november 2020
Vi minner om at Akademikerforeningene – Legeforeningen, Psykologforeningen, Samfunnsviterne, NITO m.fl. – avholder felles tillitsvalgtkurs på Soria Moria Hotell 19. og 20. januar 2021.

Støtt opp om legene i kommunene - mulig streik fra 26. oktober

20. oktober 2020
Legeforeningen har brutt forhandlingene med KS om særavtalen som regulerer legenes arbeidsvilkår i kommunene. Det viktigste kravet er muligheten til å begrense omfanget av pålagt legevakt samt regulering av samfunnsmedisinsk beredskap.

Sykehusene tilbake til ordinær drift?

04. juni 2020
Legeforeningen evaluerer nå den midlertidige tariffavtalen som ble inngått i mars. Avtalen inneholder egne regler for blant annet arbeidstidsplanlegging ment for den ekstraordinære situasjonen knyttet til koronapandemien. Heldigvis ble ikke behovet for denne avtalen så stort som partene forventet.

Legeforeningens første digitale landsstyremøte gjennomført

04. juni 2020
Legeforeningen gjennomførte 27. mai tidenes første digitale landsstyremøte. President Marit Hermansen åpnet Legeforeningens landsstyremøte med å prise medlemmenes innsats under koronapandemien.

Nye funksjoner på Min side – finn dine tillitsvalgte!

04. juni 2020
Nå ser du alle dine tillitsvalgte på arbeidsstedet ditt. Du ser også tariffavtaler som gjelder for deg.

Snart ferie?

04. juni 2020
Ferien nærmer seg for mange, også for ansatte på sykehus. Årets ferie avvikles i en spesiell tid. Selv om det gradvis åpnes opp preges samfunnet fortsatt av smitteverntiltak, og mange er usikre på hvilke planer de kan og bør legge for årets ferie.

Side 1 av 2